Hirdetés
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hát most már kb biztos, hogy ez a játék félkészen fog megjelenni. 50 perc alatt féltucatnyi azonnal észrevehető és szemet szúró technikai baki volt látható. Kilép a menüből, aztán random eltűnik az NPC átkerül egy másik helyre. Cutscene során random eltűnik a köd egy része (amikor leszáll a Tempest), hirtelen változik a világítás (amikor kijönnek a Tempest rámpáján), belép a játék cutscene be és az orrunk előtt tölt be másodpercek alatt a háttér textúrája (amikor Ryder aktiválja a konzolt és nem sokkal később feltűnik PeeBee), vagy éppen amikor a menüben kiválasztja Vetrát, rajta is látni hogy van vagy 3 fázis, mire a végleges textúráját betölti a játék.
A homokban a lábnyom a szemünk láttára tűnik el egy csettintésre, semmi fokozatosság vagy átmenet. Azt a jelenetet meg nem is értettem, mielőtt leszállnának a bolygóra. Ryder eltakarja a szemét a naptól a háttérben nem sokkal mellette/mögötte Liam tök homály, majd ő is egy csettintésre totál kiélesedik. He???+1: Néhány felületen olyan bántóan hangosak a lépések (meg olyan éles repedtfazék hangjuk van), hogy sokáig nem tudtam mi ez a kopogás néhány jelenetnél (pl Tempesnél is hallható már az elején), mire rájöttem, hogy szerintem a lépéseknek akarna ilyen hangja lenni.

Lehet hogy fantasztikus játék lesz, meg ezeket leszámítva tetszett amit láttam, de tényleg ilyen állapotban akarják majd kiadni? A Day 1 patch elvileg már kijött, szóval furcsállnám, ha már nem azt telepítve játszották volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest