Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

Hát most már kb biztos, hogy ez a játék félkészen fog megjelenni. 50 perc alatt féltucatnyi azonnal észrevehető és szemet szúró technikai baki volt látható. Kilép a menüből, aztán random eltűnik az NPC átkerül egy másik helyre. Cutscene során random eltűnik a köd egy része (amikor leszáll a Tempest), hirtelen változik a világítás (amikor kijönnek a Tempest rámpáján), belép a játék cutscene be és az orrunk előtt tölt be másodpercek alatt a háttér textúrája (amikor Ryder aktiválja a konzolt és nem sokkal később feltűnik PeeBee), vagy éppen amikor a menüben kiválasztja Vetrát, rajta is látni hogy van vagy 3 fázis, mire a végleges textúráját betölti a játék.
    A homokban a lábnyom a szemünk láttára tűnik el egy csettintésre, semmi fokozatosság vagy átmenet. Azt a jelenetet meg nem is értettem, mielőtt leszállnának a bolygóra. Ryder eltakarja a szemét a naptól a háttérben nem sokkal mellette/mögötte Liam tök homály, majd ő is egy csettintésre totál kiélesedik. He???

+1: Néhány felületen olyan bántóan hangosak a lépések (meg olyan éles repedtfazék hangjuk van), hogy sokáig nem tudtam mi ez a kopogás néhány jelenetnél (pl Tempesnél is hallható már az elején), mire rájöttem, hogy szerintem a lépéseknek akarna ilyen hangja lenni. :F

Lehet hogy fantasztikus játék lesz, meg ezeket leszámítva tetszett amit láttam, de tényleg ilyen állapotban akarják majd kiadni? A Day 1 patch elvileg már kijött, szóval furcsállnám, ha már nem azt telepítve játszották volna...

Új hozzászólás Aktív témák