Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Én is Legion-t küldtem az alagútba, mert féltettem Tali-t, és mindkét szétváláskor Miranda volt a kisfőnök, illetve Morinth tartotta az esernyőt, és a félszemű zsoldos kísérte vissza a kigubózott legénységet.
Ezzel a felállással mindenki túlélte. Miranda kapott egyszer egy golyót, el is gondolkozott rajta egy kicsit, de őgy döntött, hogy jól van.Egyébként csalódtam a vörös relén való áthaladás előtti privát jelenetemben. Az nagyon vicces volt, hogy eltűnt az íróasztalomról Liara fényképe, miután megdumáltuk Talival, hogy alkotunk valamit, de maga az összefekvés nagyon harmatos lett. Nyilván azért is őt választottam Miranda helyett (Jack-et inkább kidobtam volna a légzsilipen, ha lehetett volna
), hogy milyen izgalmas lesz látni őt védőruha nélkül. Erre fel semmit nem mutattak meg belőle, csak a sisakfedél belsejét, aztán máris elvágták a jelenetet. Pedig Liara-t megmutatták ruha nélkül, és Tali értelem szerint sokkal érdekesebb látnivaló lett volna. Kíváncsi voltam mennyire hasonlít majd arra, ahogy elképzelem, de baszták megmutatni. Már azzal is bőven beértem volna, ha az arcát látjuk, de ez így vicc, hogy semmit. 
Mérgemben bezártam a programot eszközkezelőből, és kipróbáltam úgy, hogy előtte elzavarom Talit-t, ekkor meg csak annyi történt, hogy bámulta egy kicsit Liara fényképét (Mirandát ugye még korábban el kellett idegenítenem, és nem kéreckedett vissza...), úgyhogy megint bezártam, és újraeszközöltem Tali sisakját. (Nekem nem nagy élmény, de Seperd-nek mégis jobb, mint egy kék izé fényképe, aki baszott feljönni mellé a hajóra, mert árnyakat kell üldöznie.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy milyen izgalmas lesz látni őt védőruha nélkül. Erre fel semmit nem mutattak meg belőle, csak a sisakfedél belsejét, aztán máris elvágták a jelenetet. Pedig Liara-t megmutatták ruha nélkül, és Tali értelem szerint sokkal érdekesebb látnivaló lett volna. Kíváncsi voltam mennyire hasonlít majd arra, ahogy elképzelem, de baszták megmutatni. Már azzal is bőven beértem volna, ha az arcát látjuk, de ez így vicc, hogy semmit.