Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Én is Legion-t küldtem az alagútba, mert féltettem Tali-t, és mindkét szétváláskor Miranda volt a kisfőnök, illetve Morinth tartotta az esernyőt, és a félszemű zsoldos kísérte vissza a kigubózott legénységet.
Ezzel a felállással mindenki túlélte. Miranda kapott egyszer egy golyót, el is gondolkozott rajta egy kicsit, de őgy döntött, hogy jól van.Egyébként csalódtam a vörös relén való áthaladás előtti privát jelenetemben. Az nagyon vicces volt, hogy eltűnt az íróasztalomról Liara fényképe, miután megdumáltuk Talival, hogy alkotunk valamit, de maga az összefekvés nagyon harmatos lett. Nyilván azért is őt választottam Miranda helyett (Jack-et inkább kidobtam volna a légzsilipen, ha lehetett volna
), hogy milyen izgalmas lesz látni őt védőruha nélkül. Erre fel semmit nem mutattak meg belőle, csak a sisakfedél belsejét, aztán máris elvágták a jelenetet. Pedig Liara-t megmutatták ruha nélkül, és Tali értelem szerint sokkal érdekesebb látnivaló lett volna. Kíváncsi voltam mennyire hasonlít majd arra, ahogy elképzelem, de baszták megmutatni. Már azzal is bőven beértem volna, ha az arcát látjuk, de ez így vicc, hogy semmit. 
Mérgemben bezártam a programot eszközkezelőből, és kipróbáltam úgy, hogy előtte elzavarom Talit-t, ekkor meg csak annyi történt, hogy bámulta egy kicsit Liara fényképét (Mirandát ugye még korábban el kellett idegenítenem, és nem kéreckedett vissza...), úgyhogy megint bezártam, és újraeszközöltem Tali sisakját. (Nekem nem nagy élmény, de Seperd-nek mégis jobb, mint egy kék izé fényképe, aki baszott feljönni mellé a hajóra, mert árnyakat kell üldöznie.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Hardcore café
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy milyen izgalmas lesz látni őt védőruha nélkül. Erre fel semmit nem mutattak meg belőle, csak a sisakfedél belsejét, aztán máris elvágták a jelenetet. Pedig Liara-t megmutatták ruha nélkül, és Tali értelem szerint sokkal érdekesebb látnivaló lett volna. Kíváncsi voltam mennyire hasonlít majd arra, ahogy elképzelem, de baszták megmutatni. Már azzal is bőven beértem volna, ha az arcát látjuk, de ez így vicc, hogy semmit.