Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Pedig jó kis storyk vannak egy két bolygó leírásába. Azt hiszem az egyben volt egy olyan, hogy az egyik bolygóba egy tömeggyorsító fegyverrel volt beleégetve a bolygó felszínébe, hogy egy batárinak mekkora a micsodája.
Kettőben is vannak érdekes történetek bizonyos bolygókon. Azonban egy jó tanács ha valaki még is rávetemedik: Minden bolygót csak addig scannelek amíg átlagos nem lesz a nyersanyag készlete utánna otthagyom. A gázóriások általánosságban mindig átlagos nyersanyag készlettel rendelkeznek, kivéve három bolygót. Nevüket már pontosan nem tudom valahova felírtam, de elfújta a szél 
Röviden és tömören csak jó és gazdag nyersanyag készlettel rendelkező bolygót szoktam scannelni, átlagosoknak csak a story-ját olvasom el és megyek tovább. Így viszonylag gyorsan lehet haladni, de még mindig sok időt emészt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kettőben is vannak érdekes történetek bizonyos bolygókon. Azonban egy jó tanács ha valaki még is rávetemedik: Minden bolygót csak addig scannelek amíg átlagos nem lesz a nyersanyag készlete utánna otthagyom. A gázóriások általánosságban mindig átlagos nyersanyag készlettel rendelkeznek, kivéve három bolygót. Nevüket már pontosan nem tudom valahova felírtam, de elfújta a szél