Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
A játék kivégezve.

Anno, mikor a Mass Effect-be belekezdtem, pár óra után letudtam, hogy ez nem teljesen az én stílusom és ezért parkolópályára állítottam. Most a második rész miatt gyorsan végigpörgettem (ugye azt a mentést akartam továbbvinni) és azt kell mondjam, hogy a ME1 a végére nagyon élvezhetőre begyorsul, a ME2 pedig kb azon a szinten folytatja.
Nem hittem, hogy valaha ezt mondom, de a ME végül nemhogy a DA szintjére küzdötte fel magát, de még túl is szárnyalta valahol. Esélytelen, hogy a 3. résznél várjak ennyi időt a vásárlással, sőt, lehet, hogy a gyűjtői kiadás is befigyel majd.
Tényleg! A 3. rész várhatóan mikor jön? Kb ugyan annyi idő lesz a folytatás, mint az 1-2 közt? Vagy már 2011 vége felé lehet rá számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest