Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Derrewyn #1393 üzenetére

KÖszi szépen, rájuk nézek.

Egyébként kinek mi a legütősebb csapat?

Én adeptussal játszom és a krogan alap, mivel hihetetlenül szívós és sokszor baitként használom, miközben hátulról a biotikával operálok.Szinte elpusztíthatatlan ,legkevesebbszer őt kellet medigéllel felállítanom.
    Harmadik személyként jobbára Mirandát viszem, vele nincs annyi probléma, a biotikája és fegyverkezelése egyaránt jó.
    Egyébként a csapattagok összeszedése során feltűnt, hogy mindegyiket úgy vezetik be, mint unikumot a maga nemében(oké, ehhez a missionhoz ütős csapat is kell), de később mindig lesek ,hogy ez gyengébb mint amire számítottam.

A profot gyorsan kiraktam, mert bár szerettem ahogyan hadar, de túl sokszor megfeküdt, a védelme nagyon gyenge, Jacktól sem ájultam el annyira, pedig azt vártam ,hogy egy biotikus félisten.

Garruson sokat gondolkodtam, de alapvetően még sosem szorultam rá sniperes karakterre, így őt hanyagoltam.

Mirandának és elég kevés a páncélzata, de jó csapattag, tud magára vigyázni és fedezékből dolgozni.

Kiváncsi vagyok viszont Samarára és Thanere, a bemutatkozásuk impozáns volt, kérdés ,hogy az adeptusomnak jó lenne -e vmelyik.

Szóval egyelőre marad a Grunt, Miranda páros ha vkinek tapasztalat adeptus vonatkozásában már csapat összeállításról az nyugodtan írja le, előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák