Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
KÖszi szépen, rájuk nézek.
Egyébként kinek mi a legütősebb csapat?
Én adeptussal játszom és a krogan alap, mivel hihetetlenül szívós és sokszor baitként használom, miközben hátulról a biotikával operálok.Szinte elpusztíthatatlan ,legkevesebbszer őt kellet medigéllel felállítanom.
Harmadik személyként jobbára Mirandát viszem, vele nincs annyi probléma, a biotikája és fegyverkezelése egyaránt jó.
Egyébként a csapattagok összeszedése során feltűnt, hogy mindegyiket úgy vezetik be, mint unikumot a maga nemében(oké, ehhez a missionhoz ütős csapat is kell), de később mindig lesek ,hogy ez gyengébb mint amire számítottam.A profot gyorsan kiraktam, mert bár szerettem ahogyan hadar, de túl sokszor megfeküdt, a védelme nagyon gyenge, Jacktól sem ájultam el annyira, pedig azt vártam ,hogy egy biotikus félisten.
Garruson sokat gondolkodtam, de alapvetően még sosem szorultam rá sniperes karakterre, így őt hanyagoltam.
Mirandának és elég kevés a páncélzata, de jó csapattag, tud magára vigyázni és fedezékből dolgozni.
Kiváncsi vagyok viszont Samarára és Thanere, a bemutatkozásuk impozáns volt, kérdés ,hogy az adeptusomnak jó lenne -e vmelyik.
Szóval egyelőre marad a Grunt, Miranda páros ha vkinek tapasztalat adeptus vonatkozásában már csapat összeállításról az nyugodtan írja le, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest