- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Tegnap volt egy vicces bug.
Az árnyékbróker hajójának a külsején amikor harcolunk,futottam fal felé hogy fedezékbe vonuljak és a karim nem fedezékbe bújt hanem felugrott a fal tetejére.
Nem is olyan fal volt amit át lehetne ugrani.
Nem tudtam vele mozogni csak forogni meg lőni,amíg ki nem fogytam,az ellenség meg lőtt de nem tudott eltalálni.Mivel sehogy sem tudtam le jönni betöltöttem az utolsó mentést,szerencsére 5 méterenként mentek amúgy is.
Jól sejtem hogy női Shepard karival nem folytathatok viszonyt Mirandával?
Új hozzászólás Aktív témák

- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest