Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen, az első részhez a CD Projekt (azóta már PlayON) magyarországi "ága" készített magyarítást, eddig nem nagyon találkoztam olyan megoldással, amivel a digitális verziót is teljesen magyarrá lehetne tenni, így én a saját módszeremmel dolgozok, hibátlanul is működik.
A második részhez már az EA készítette a lokalizációt, így az Originen is tartalmazza a magyar nyelvet.
Igaz, pár DLC kivételével a legtöbb letölthető tartalom már nem kapott magyar nyelvű feliratozást.A 3. rész meg semmilyen hivatalos magyarítást nem kapott, viszont a masseffect.hu-n már jó ideje dolgozunk, hogy ezt a részt is magyar nyelven élvezhessük.
Pont tegnap töltöttem fel egy jókora adag szöveget, mondjuk a számláló szerintem még 1%-ot sem "ugrott"...
A Citadel kivételével a magyarítás "béta" változata már teljesen élvezhetővé teszi a játékot az angolul kevésbé tudók számára is, de miközben a magyarul Fellegvár néven futó DLC-n dolgozunk, rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került a már kiadott fordításokban is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenMediaVault
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest