Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
A .bat fájl azon túl, hogy elcseszte a játék exe ikonját, mást nemigen tett hozzá a játékélményhez. De legalább most már úgy néz ki a binaries mappám, mintha warezolnék, az is valami.

Félre értés ne essék, nem kérek több javaslatot, csak jeleztem, hogy origines ME-el nem érdemes próbálkozni, mert csak időpocsékolás és elveszi az ember kedvét még magától a játéktól is.
(#2372) PhobioNN7: Megkockáztatom, hogy már a 2 fejlesztése is többszörösébe került az első résznek a szinkronszínészeknek köszönhetően. Ezeket az anyagi befektetéseket meg akkor lehet visszahozni, ha nagyobb vásárlói közönséget szólítanak meg, amit meg egyszerűsítéssel tudnak leginkább elérni.
-
leviske
veterán
Skacok! Eddig aki kérte, hol kérte, hogy bepakolják az Originbe az első részt? Csak mert nekem is tisztább sor volna, ha már az is ott jelenne meg.
-
leviske
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Köszi, akkor nem emlékeztem rosszul.

Egyébként a protheanok a magyarban se kaptak új nevet. Az Őrzők azok a kis biszbaszok, amik folyton kalapálják a Fellegvárat/Cidalet-t.
Amúgy nem éreztem annyira többször eldaráltnak a dolgokat, amiket mondott. Gyakorlatilag ott alapozzák meg a második rész történetszálát, ott magyarázzák meg, hogy Sovereign miért várt eddig és, hogy Saren sulykoltként miért tudta mégis megszerezni a neki kellő információkat a jeladókból, stb.
-
leviske
veterán
SPOILER VESZÉLY
Az Őrszem akkor is elmondja, hogy az Őrzők lehetnek az első leigázott faj, plusz stb, ha Liarát nem visszük magunkkal Íloszra? Csak mert én most csak amiatt vettem észre ezeket a kérdési lehetőségeket, hogy szólt, mikor leakartam lépni.
(#2002) L3zl13: Szvsz az EADM korszak előtti játékokat nem lehet letölteni, valószínűleg csak regisztrálni tudod, hogy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- OpenMediaVault
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest