Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandozok lájtosan a bolygók között, ahol lehet, leszállok, eddig 4-5 bolygón jártam így, de rendszerint csak egy-két ellenséges arc szokott felbukkanni, amin felbátorodtam. Most azonban vmi csempésztelepre bukkantam (este majd megírom, melyik rendszer, melyik bolygója), ahol vagy 15 ellen rontott rám, szal meg is murdelt szegény Sepi.
Szerk.: ja, nem nagyon gyűlnek a Paragon és Renegade pontjaim (bár ez utóbbiból háromszor annyi van kb.). Legalábbis amikor anno végigtoltam az ME2-t, 8. szinten már jelentősen több pontom volt. Vagy ME1-ben ez normális 8. szinten, esetleg a játékstílusomon kell csiszolni kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest