Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

Nos, a jelzett csempésztanya a Kepler Verge rendszerben található Ontarom bolgyón van, ha esetleg vki kifüstölné őket. Ugyanakkor rájöttem, hogy valszeg nem ők voltak sokan/erősek, hanem én vagyok béna a harchoz. ME2-ben valahogy jobban ment a harc. Elszoktam tőle, vagy nemtom. Ott vagyok egy bányában a Feros-on (első küldik egyike a Citadel elhagyása után), megvan az adat modul, majd indulok ki, és rajtunk ütnek a gethek. Eddig kb. 15-ször nyiffantam ki. :) A két kísérőt 2-3 lövéssel leterítik a páncélozott arcok, engem meg kilőnek sniperrel, egy lövéssel. Jellemzően ez a halálnem. De van, hogy rohamoznak, megkerülnek, és ott helyben lőnek halomra minket. Sniperrel még nem tudok célozni, a shotgun nagyon lassú, a pisztoly meg lópikolát sem ér a páncéljuk ellen (helyesebben, amire egyet lelövök tutira túlhevül, és már ott szambázik előttem a következő geth. Szal nem nagyon megy ez nekem egyelőre. Technikailag. Meg lehet, rosszul is fejlesztettem a karit, bár csak harci skillekre tettem, és a harc sem megy. :D Normal nehézségen játszom egyébként. Vmi hasznos harci tipp esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák