Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Gondolom ez már ki lett tárgyalva párszor, de nem találtam egyértelmű választ, mert túl sok a kombináció és hátha valaki kapásból tudja.
Szóval nekem most az 1.0v van fent, magyar felirattal.
Kérdés, hogy erre fel tudom-e varázsolni valahogy a DLC-ket? A mentett állásokat át tudom-e vinni a második részbe? (a második részből szintén a magyar kell, vagy mindegy?) Ha felteszem a DLC-t, akkor is át tudom vinni a mentett állásokat, vagy az elrontja? Patchelni tudom?Tudom kicsit sok kérdés.
Kipróbálgatnám amúgy, de olvastam, hogy van akinek elrontja a DLC a játékot, azt meg nem szeretném. Szóval mit és hogy csináljak, hogy minden maradjon egyben?
A fontossági sorrend valahogy így van.
1. ne rontson el semmi semmit
2. tudjam átvinni a mentésemet
3. menjen a dlc
4. menjen a patch
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest