Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Használni tudja, csak nincs értelme, mert a szórás marha nagy marad, mivel nincs képzettsége benne. Letenni még nem próbáltam, de talán úgy tudod, hogy mikor a fegyver kiválasztó képernyőn vagy, a listában legalul asszem van egy "empty" sor, ha azt kiválasztod, úgy talán működik. De mivel nincs súlylimit, amit vihet egy karakter, legfeljebb a maximális tárgylimit miatt lehet érdekes, de az meg 150, tehát nem nagyon számít szerintem.
Én eddig még csak soldier-rel vittem végig, az eleje nem volt annyira könnyű, de egy idő után, mikor jobb fegyvereket és páncélokat találtam, már röhögve lőttem szét mindent, még taktikázni se kellett.
Az embereidnek a space lenyomása után tudsz parancsokat osztogatni, próbáld azokat használni, hátha okosabban taktikáznak tőle. Engem mondjuk simán hátbalőttek, nem zavarta őket, hogy a tűzvonalban vagyok
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- Dell PowerEdge M640 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest