Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nem értem, hogy ha a harci adeptusom képtelen használni karabély-t, mesterlövész puskát, akkor mi a francnak cipeli magával? Nem lehet valahogy ezeket letenni? Később sem lesz képes használni ezeket?
Egyébként nem tudom, hogyan bírjátok ti veteránon meg fölötte végigvinni. Én vért izzadok normálon minden tűzharcnál, mert nagyon gyorsan padlót fog a 12-es szintű karakterem. Fél órákat taktikázok fedezékről-fedezékre mire mindenkit le tudok szedni pisztolyal. Az is elég idegesítő, hogy az embereim nem húzódnak autómatikusan fedezékbe és persze meghalnak. Remélem a második részben jobb lesz a harci rendszer mert ezt már másodszorra tolom de még mindíg nem tudtam megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs