Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nem értem, hogy ha a harci adeptusom képtelen használni karabély-t, mesterlövész puskát, akkor mi a francnak cipeli magával? Nem lehet valahogy ezeket letenni? Később sem lesz képes használni ezeket?
Egyébként nem tudom, hogyan bírjátok ti veteránon meg fölötte végigvinni. Én vért izzadok normálon minden tűzharcnál, mert nagyon gyorsan padlót fog a 12-es szintű karakterem. Fél órákat taktikázok fedezékről-fedezékre mire mindenkit le tudok szedni pisztolyal. Az is elég idegesítő, hogy az embereim nem húzódnak autómatikusan fedezékbe és persze meghalnak. Remélem a második részben jobb lesz a harci rendszer mert ezt már másodszorra tolom de még mindíg nem tudtam megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest