Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petzval
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
A Drezdai Pentaconok filmeseknél a közepes optikákhoz tartoznak.A Német optikák csúcsa a jénai Carl Zeiss optika a Pentaconok közepesek, és a görlitzi Meyer optikák gyenge minőségűek és optikai tudásúak.
-
Jinxx
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
Ár-érték arányban nem rosszak a Pentacon obik, de nem mondanám, hogy hasra kellene esni a képminőségüktől. Nekem volt egy pár darab, mindenképp MC-st ajánlanék, sokkal kontrasztosabbak a bevonatos obik. Pentaconból 135-öst és 200-ast használtam, 8Mp-t szerintem kirajzolták, de 550D felbontását biztos nem fogják. Ha bele szeretnél mélyedni a régi obik használatába, kicsit nagyobb anyagi ráforditással, inkább ajánlanám a Jupiter, Takumar és Zeiss obikat, jobb képminőség várható ezektől. Nem minden téma áll, szóval ha már lehetséges jó dolog a chipes adapter és a zárat sem koptatod a LV-el. Canonnál valószínű bármilyen obit veszel, lesz végtelened egy átlagos adapterrel, sőt vannak olyan tipusok amit túl is lehet tekerni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest