Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- Fujifilm X
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Ezt ismerem ezt a lencsét, méregdrága, de annyival nem jobb mint az árkülönbség
Én magam nem fotóztam vele, de beszéltem olyan emberekkel, akiknek van ilyen... volt egyszer egy leharcolt darab nevetséges 80Eur-ért ment el gondolkoztam, hogy megveszem
de mégis letettem róla. Ezzel kapcsolatban hallottam azt, hogy azért nem 50-esre gyártották, hanem 55-re, de ez igaz sok más gyártmányra is, mert az extrém nagy fényerő volt az elsődleges szempont, és
55-ösre sikeredett...
Ha jól emlékszek 2/58-as Heliossal is valami hasonló volt
Ha van egy fiatal 1,4/50-ed szép állapotba az símán kárpótol, főleg ha a sorozatszáma 1millió fölötti, mondjuk nagyon szép állapotban van a kicsike kép alapján
Mondjuk a Zuikóéknál volt ez az ''agylövés'', hogy azt hiszem ''elvből'' nem csináltak sokfajta átmérőt, más gyártónál ezt nem tapasztaltam, így fordulhat elő, hogy a nagylátótól, egészen a 100/2,8-on azt hiszem még a 135/3,5 is 49mm-es szűrőmenete van, a teléknél, még van egy méret azt hiszem az 58-as, és van még egy a 180/2 de ez már nem a ''földi'' kategóriába sorolható darab...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest