-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hááát...Igen más...de egy G6-hoz képest szerintem jobb (az lett volna még). A G6-hoz hasonló felépítés, plusz a hajtogatható EVF, ami amilyen idétlenül nézett ki elsőre, annyira szerettem meg használat közben.
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja
Az első kis pen-emnek nem hallottam a hangját, a samungnak már volt egy halk búgása, de ez...
Az alap búgás mellé fókusz esetén még fel is pörög. De még mielőtt azt az érzést kelteném, hogy megbántam, nincs így..megvannak az előnyei, meg azok a dolgok amikben visszalépés történt, de amire én vágytam azt az oly jobban kiszolgálja majd. Ha valaki manuálra keres milcet, tudom ajánlani az NX30-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- DXRACER Prince L gamer szék
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet beképzelem, de mintha a manuális üvegeket is jobban teljesítettek volna rajta. A peaking meg...nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a piros kiemelés a legjobb, az olyn van fehér és fekete és még szaggat is tőle a kép (NX30an ilyen se történt). Óh és még valami, ami számomra új volt az olyn...a hangja