- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arf
csendes tag
válasz
Hydra SR #461 üzenetére
Köszi! Sajnos nem találtam sem a menüben, sem a kézikönyvben semmiféle trap-ot, focus mondjuk volt néhány.
Azokat már a kérdés feltevése előtt kipróbáltam, vagy legalábbis megpróbáltam. De a fránya gép exponál akkor is amikor nem éles semmi...
Teljesen véletlenül kaptam egy 500-as m42-es tükörobjektívet a napokban, meg egy soligor kétszerezőt. Ehhez szereztem egy nikon-m42 átalakítót. Érdemben még nem tudtam kipróbálni, de a tapasztalatom az, hogy nagyon sötét a keresőben látott kép, és hogy a tükörobjektívet nem tudom közvetlenül feltekerni a gépvázra, mert a pentaprizmától nem fér el a vaskos objektív. Ezért (is) jó egy karcsú, áramvonalas kétszerező.A közeli tervem a pannonhalmi bencés gimnázium kollégiumi mindennapjainak megörökítése a teraszunkról
Szóval így kerültem ide, és itt láttam a fókuszcsapdáról néhány megjegyzést.
Egyébként az m42-es objektívvel semmi nem működik a d1x-en sem (azt jelzi, hogy nincs objektív a gépen), hasonlóan a canonokhoz, így a fókuszcsapda sem. Nem is ezzel lett volna érdekes a történet, hanem a nikon objektívekkel.
Köszi mégegyszer, hogy írtál!
Üdv: arf
ui: valóban viccesen néz ki a fgép ezzel a nagy valamivel az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest