- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS frissítés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Közben belefutottam a nikonnál egy(remélem csak elvi) problémába, az F60 kitobiján van egy rekeszállító gyűrű, és van autó manuál kapcsoló. Ha autómatán van akkor a váz szabályozza a blendét. Ha manuálison akkor pedig én a rekeszgyűrűvel, mivel elvileg beugróblendés, az általam beállított rekeszt expozíciókor be kellene ugrasztania. De ehelyett hibát ír ki, és nem exponál, ha visszateszem autó módba, ami egyet jelent a 22 rekesszel (narancssárga színnel van jelölve), akkor a váz szépen beugrasztja a vázon beállított a blendét és exponálni is hajlandó.
Mi van azokkal a lencsékkel amik ugyan beugrasztósak, de nincs rajtuk autómata állás?
Márpedig gondolom a régi lencsék ilyenek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mobil flották
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Fotó állvány eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest