Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
válasz
macskajancsi #1489 üzenetére
Nincs semmi ragacsom, ami alkalmas lenne a projektre. A szigetelés elfér, de az egy olyan műtét lesz, amilyen állapotban most nem vagyok.
-
adik
őstag
válasz
macskajancsi #1487 üzenetére
-
adik
őstag
válasz
macskajancsi #1485 üzenetére
-
adik
őstag
Halihó,
lehet-e Pentacon Electricből manuált tuningolni? 50/1,8 -
adik
őstag
Nekem csak egy valami nem világos*: az üveg önmagában szűri az UV-t, nem? Ezek szerint az UV-szűrő csak segít neki jobban szűrni? Amúgy van a Hoyának olyanja, hogy protector, asszem az a "legneutrálisabb" - legalábbis a szaki ezt mondta, akármit is jelentsen - üvegje a cégnek.
* legalábbis ami ontopik, és eszembe jut
-
adik
őstag
Auto Chinon Zoom MC/LD @ K bajonett, 70-210 f/4-5,6
tesztkép, 210mm, f8, 4,5MB
nem esem éppen hanyatt tőle, de most csak erre futotta egy tizesből a Soósnál. Tudom, fixszel jobban jártam volna, de nekkem most egy túrista-tele kellett rögvest. -
adik
őstag
Halihó,
m42-es objektívem lenne egy db Helios 58mm, amin a blende akkor ugrik, ha megnyomok egy pöcköt, ezzel csak az a bajom, hogy ez a pöcök egy olyan helyen van, ami teljeséggel megközelíthetetlen manuálisan, ha az obi fent van... Mit tudnék rá kiokoskodni, hogy működjön? Heggesszem be? -
adik
őstag
Nincs véleltelnül negatív dioptriás lencse? Olyan, ami nem close-up, hanem - mitt'udom én - far-down? Pont azért, mert a Canon FD obiknak sincs alapértelmezettként végtelenjük az EOS vázakon (ugyebár az átalakító gyűrű ilyenkor közgyűrűként is viselkedik egy kicsit). Mivel ugyanaz a hatása, mint egy cloes-up-nak, ezért gondoltam, hogy hátha. Azt tudom, hogy van olyan FD-EF komverter, amiben van korrekciós lencse, de hát azok vagy marha drágák és fellehetetlenek (a gyáriak, kb 500-800 dolcsi), vagy borzalmasan látszik, hogy berheltek (utángyártottak). Vagy lencse nélküliek, ott ugyebár nincs minőségromlás (se). Ezeket az objektíveket egyébként nem lehet úgyanúgy hozzáhangolni a vázhoz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Amazon Kindle
- Linux Mint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest