Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Igen jelenleg Békási vagyok. Ma még próbálgatom az obit, de megnéztem néhány korábban készült képet ezzel az obival, és valami nem stimmel, ugyanis abban a sorozatban még 2,4-en is volt élesség igaz nagyon szűk sávban, de volt.
A közben eltelt időben mindössze annyi történt, hogy a Kamera kft-nél járt a vázam szoftveres fókusz állításon.
Ma megismétlem az akkori sorozatot az obival, és meglátom, vagy a vázat viszem vissza a kamera kft-hez, vagy az obi megy a süllyesztőbe. Jaa és kétféle közgyűrűm van hozzá, megnézem mindkettővel.
Arra is gondoltam, hogy vajon mennyire szólt bele a kép készítésbe az, hogy a meleg szobából a hideg erkélyre vittem ki a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest