- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Zozzant #1942 üzenetére
Ja ja. Én is ezen agyalok egy ideje, hogy fog-e nekem kelleni az f11 feletti rekesz, de nem valószínű, eddig se nagyon mentem e fölé, makrózni meg még nem akarok. Viszont leszedtem az obi seggét és egy rugó az ami már öreg benne, picit lazábbnak tűnik mint a többi és amikor a beugrasztó pöcök feszít, akkor ebbe már nincs meg az erő, hogy behúzza még jobban a lamellákat, nyugalmi állapotból viszont gond nélkül behúzza f22-nél is. Viszont meglepett, hogy kellemes műszerolaj szaga volt az obi belsejének.
(#1944) Dr V: Én is chipes adaptert rendeltem, csak olvasgattam egy kicsit és sokan panaszkodnak, hogy néha téveszt. Akkor már csak a szememben bízhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest