-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
Hát még én milyen kíváncsi vagyok.
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.
Innen van az infó amúgy (163-tól), hogy olyan adapter kéne a Mir-24N-hez, aminek nincs hátsó pereme. Nekem ez teljesen kínai, mert életemben nem fogtam még egy régi manuális obit és M42-es adaptert sem a kezemben. Kostas-ra ráírtam és ő ajánlotta a fentebb említett adaptert.
Okosabb leszek mikor itt vannak a cuccok. Remélhetőleg gigszer se lesz és minden működni fog.
Amúgy azt gyanítanám még az esetedben, hogy ahogy johnjohn is írta, az adapter karimája nem mindegy milyen vastag. Gondolom az sem jó, ha túl vékony és az sem ha túl vastag. Egy próbát megérne nálad, hogy vastagabb karimát előidézel valahogy. Tehát az obi kicsit távolabb kerül az érzékelőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo 3DS és DS topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Milyen egeret válasszak?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest