- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ha nem vagyok indiszkrét mért pont pripjat? Nem egy megszokott fotós hely.
ha jól emlékszem tavalyi ''haditechnika'' ujság egyik számában van egy részletes cikk csernobil/pripjat rol, erőműbe is bementek ott volt egy orosz muki aki abbol, hogy milyen savanykás a nyála megmondta mekkora a sugárzás.
Nemgyenge egy újsáágcikk volt.
Ha új gépet veszel akkor már mindenképp digitálisat. Óriási egy élvezet az, hogy a foto amit délután a városban/erdőben csináltál már nézheted is a számítógépen. Ha kissebb pénzü hobbifotós vagy kezd egy kreativ kompaktal pl egy Canon A630al. Ennek az előde van nekem és 101%ig megvagyok vele elégedve. Ráadásul 80Kbol 1gigas memoriakártyával, aksikkal megkapod.
ja és rengeteg lefotozandó téma hever az utcán, az erdőben, a városban.... egy digitális géppel annyit fotozol amennyit akarsz, nem kerül pénzbe a monittorra való ''előhívás'', minden nap új kaland, új fényképek.
Nemtudom fotos weblapokon mennyit jársz, nézz be pl ide [link] őkse mentek a halott városig egy-egy zseniálisan jó expo kedvééért.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest