Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ha nem vagyok indiszkrét mért pont pripjat? Nem egy megszokott fotós hely.
ha jól emlékszem tavalyi ''haditechnika'' ujság egyik számában van egy részletes cikk csernobil/pripjat rol, erőműbe is bementek ott volt egy orosz muki aki abbol, hogy milyen savanykás a nyála megmondta mekkora a sugárzás.
Nemgyenge egy újsáágcikk volt.
Ha új gépet veszel akkor már mindenképp digitálisat. Óriási egy élvezet az, hogy a foto amit délután a városban/erdőben csináltál már nézheted is a számítógépen. Ha kissebb pénzü hobbifotós vagy kezd egy kreativ kompaktal pl egy Canon A630al. Ennek az előde van nekem és 101%ig megvagyok vele elégedve. Ráadásul 80Kbol 1gigas memoriakártyával, aksikkal megkapod.
ja és rengeteg lefotozandó téma hever az utcán, az erdőben, a városban.... egy digitális géppel annyit fotozol amennyit akarsz, nem kerül pénzbe a monittorra való ''előhívás'', minden nap új kaland, új fényképek.
Nemtudom fotos weblapokon mennyit jársz, nézz be pl ide [link] őkse mentek a halott városig egy-egy zseniálisan jó expo kedvééért.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest