Új hozzászólás Aktív témák

• attilav

tag

Ugyan nem pont a témába vág, de ledöbbentett hogy lehet még kapni, újonnan analóg slr gépeket, nem is akármilyeneket!
    [link]
    És az áruk is kedvező, objektívvel együtt!
    Én a 3000V-re gondoltam, mert ez igencsak kedvező ára van.
    Paraméterek:
    [link]

Vagy a drágáb 300X + EF 28-90 mm DC-t, de csak akkor ha nagyon muszáj, szeretném ha még maradna pénzem utazásra, hogy legyen hol használni.
    Paraméterek:
    [link]

EF M42 konverter
    [link]
    Gondolom ez anaglógra is jó.

Ma voltunk egy fotósnál, és tud szerezni 350D-kitet 150-ért, de a konverterrel együtt ez már 160 lenne, pont ennyi pénzem van. Egyértelműen a tükörreflexes gépeket ajánlotta, azt mondta hogy a kompakttal ne is foglalkozzak. A zenit is úgy tünik jó, mert az érzékenységállító tárcsa csak a belső fénymérőhöz kell, ami nem a legjobb, akkor már egy külön mérő. Szóval olcsóbban is Slr-re tudok állni. Nehezen tudok dönteni, de akkor anyagi megfontolásból egy 3000V-t vennék inkább, és ehhez használnék M42 obikat. tapasztalat ezzel a felállással ?
    A zenithez kéne egy fénymérő, de azok elég drágák, akkor már inkább egy jó anaglóg gép, ami autómatát is tud ha kezdetben nagyon nem menne a fotózás. Nem fotózok annyit hogy egy 150K-s gép behozza az árát.

Nem tudok sűrűn utazni, pedig szeretnék, (és akkor lenne értelme egy dslr-nek) nem tudok pesten sem tájékozódni, és ez kizáró ok, ezért nem utazhattam az index-es heartbreaker féle társulattal sem csernobilba-ba, pedig ott lenne mit lekapni. Egyszerűen azért zártak ki, mert tegeztem Pázmándit a KFKI-ban, és túl sokat kérdeztem, meg az is zavarta őket, hogy pesten nem tudom mi merre. :W Ezért nem mentem fel a fotóbörzére sem, nem tudtam volna odatalálni. Ezért meg nem akartam valakit magammal rángatni. :W A vonatokkal sem vagyok tisztába, pl a nyugatiba melyikre szálljak fel, ha vissza akarok jutni szegedre, csomó vágány van. Pedig a moszkva térre a hősök terére az oktogonra eltalálnék. Csak ha visszafele rossz vonatra szállok fel :O Már nem is mondom milyen mentális betegségem van, mert elzavartok a fenébe. Mint ahogy mindenki eddig. Angolul meg gyengén tudok csak, így nem tudok egyedül utazni oda ahova érdekel, főleg ha pesten se igazodok ki. Így pedig a fotózásnak sincs értelme, pláne egy drága gépnek.
    Ki szeretnék menni, pripyatba a halott városba, ami a csernobili erőmű mellett van, csak nem találok embert aki hajlandó lenne kiutazni velem, és leszervezni a csernobilinterinformnál az engedélyeket, a progamot stb. Ha valaki benne van egy ottani fotózásba, akkor kifizetném az utiköltségét egy 1 napos zónalátogatásra, ez nem sok mindenre elég, de ennyit bírok anyagilag. Ezt a 160 rongyot ami most, van meg amennyi pár hónappal később lesz, inkább erre költeném, és a zenittel +próbálnék akkor alkotni, csak legyen vmi rendhagyó téma.
    Nézzétek meg a www.pripjat.com-ot, rengeteg ott a téma, ha érdekel valakit akkor beszéljünk meg egy találkozót(a nyugatiban az oktogonon vagy a moszkva téren), én nagyon ki szeretnék jutni csernobilba.

Új hozzászólás Aktív témák