- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Ugyan nem pont a témába vág, de ledöbbentett hogy lehet még kapni, újonnan analóg slr gépeket, nem is akármilyeneket!
[link]
És az áruk is kedvező, objektívvel együtt!
Én a 3000V-re gondoltam, mert ez igencsak kedvező ára van.
Paraméterek:
[link]
Vagy a drágáb 300X + EF 28-90 mm DC-t, de csak akkor ha nagyon muszáj, szeretném ha még maradna pénzem utazásra, hogy legyen hol használni.
Paraméterek:
[link]
EF M42 konverter
[link]
Gondolom ez anaglógra is jó.
Ma voltunk egy fotósnál, és tud szerezni 350D-kitet 150-ért, de a konverterrel együtt ez már 160 lenne, pont ennyi pénzem van. Egyértelműen a tükörreflexes gépeket ajánlotta, azt mondta hogy a kompakttal ne is foglalkozzak. A zenit is úgy tünik jó, mert az érzékenységállító tárcsa csak a belső fénymérőhöz kell, ami nem a legjobb, akkor már egy külön mérő. Szóval olcsóbban is Slr-re tudok állni. Nehezen tudok dönteni, de akkor anyagi megfontolásból egy 3000V-t vennék inkább, és ehhez használnék M42 obikat. tapasztalat ezzel a felállással ?
A zenithez kéne egy fénymérő, de azok elég drágák, akkor már inkább egy jó anaglóg gép, ami autómatát is tud ha kezdetben nagyon nem menne a fotózás. Nem fotózok annyit hogy egy 150K-s gép behozza az árát.
Nem tudok sűrűn utazni, pedig szeretnék, (és akkor lenne értelme egy dslr-nek) nem tudok pesten sem tájékozódni, és ez kizáró ok, ezért nem utazhattam az index-es heartbreaker féle társulattal sem csernobilba-ba, pedig ott lenne mit lekapni. Egyszerűen azért zártak ki, mert tegeztem Pázmándit a KFKI-ban, és túl sokat kérdeztem, meg az is zavarta őket, hogy pesten nem tudom mi merre.Ezért nem mentem fel a fotóbörzére sem, nem tudtam volna odatalálni. Ezért meg nem akartam valakit magammal rángatni.
A vonatokkal sem vagyok tisztába, pl a nyugatiba melyikre szálljak fel, ha vissza akarok jutni szegedre, csomó vágány van. Pedig a moszkva térre a hősök terére az oktogonra eltalálnék. Csak ha visszafele rossz vonatra szállok fel
Már nem is mondom milyen mentális betegségem van, mert elzavartok a fenébe. Mint ahogy mindenki eddig. Angolul meg gyengén tudok csak, így nem tudok egyedül utazni oda ahova érdekel, főleg ha pesten se igazodok ki. Így pedig a fotózásnak sincs értelme, pláne egy drága gépnek.
Ki szeretnék menni, pripyatba a halott városba, ami a csernobili erőmű mellett van, csak nem találok embert aki hajlandó lenne kiutazni velem, és leszervezni a csernobilinterinformnál az engedélyeket, a progamot stb. Ha valaki benne van egy ottani fotózásba, akkor kifizetném az utiköltségét egy 1 napos zónalátogatásra, ez nem sok mindenre elég, de ennyit bírok anyagilag. Ezt a 160 rongyot ami most, van meg amennyi pár hónappal később lesz, inkább erre költeném, és a zenittel +próbálnék akkor alkotni, csak legyen vmi rendhagyó téma.
Nézzétek meg a www.pripjat.com-ot, rengeteg ott a téma, ha érdekel valakit akkor beszéljünk meg egy találkozót(a nyugatiban az oktogonon vagy a moszkva téren), én nagyon ki szeretnék jutni csernobilba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest