- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Üdv. Van 3 db. régi, jó állapotú, fényerős (egy-egy fix), és egy szintén fényerős zoom Canon FD objektívem. Eddig pihentek jó régóta, tiszta, száraz helyen, nem használtam őket, mert a filmes Canon tönkrement, nem tudják javítani. Elkezdtem hirtelen felindulásból nézegetni, hogy egy egyszerű, lencse nélküli adapterrel ezek az objektívek használhatóak MILC gépeken. Mivel MILC-ben nagyon kezdő vagyok, főleg manuális obival, ezért kérném segítségeteket, hogy melyik gépet lenne érdemes megvennem, melyek lennének jók az FD manuális obikhoz, (nyilván gondolom, amihez van adapter), de azon kívül van-e esetleg valami nem javasolt gép, úgy, hogy alapból használtban gondolkodom? Mik a buktatói az említett felhasználásnak, lehet ezzel a kombinációval jó képeket készíteni, mondjuk egy Nikon D80, 18-70 DX ED F3.5-4.5 obival gépem van, ahhoz képest? Például hogy tudok élességet állítani, néztem, van elvileg van a MILC-eken focus peaking, de jól is használható, élesek lesznek a képek, végtelen fókusz is lesz?
Köszönöm segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest