Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Üdv. Van 3 db. régi, jó állapotú, fényerős (egy-egy fix), és egy szintén fényerős zoom Canon FD objektívem. Eddig pihentek jó régóta, tiszta, száraz helyen, nem használtam őket, mert a filmes Canon tönkrement, nem tudják javítani. Elkezdtem hirtelen felindulásból nézegetni, hogy egy egyszerű, lencse nélküli adapterrel ezek az objektívek használhatóak MILC gépeken. Mivel MILC-ben nagyon kezdő vagyok, főleg manuális obival, ezért kérném segítségeteket, hogy melyik gépet lenne érdemes megvennem, melyek lennének jók az FD manuális obikhoz, (nyilván gondolom, amihez van adapter), de azon kívül van-e esetleg valami nem javasolt gép, úgy, hogy alapból használtban gondolkodom? Mik a buktatói az említett felhasználásnak, lehet ezzel a kombinációval jó képeket készíteni, mondjuk egy Nikon D80, 18-70 DX ED F3.5-4.5 obival gépem van, ahhoz képest? Például hogy tudok élességet állítani, néztem, van elvileg van a MILC-eken focus peaking, de jól is használható, élesek lesznek a képek, végtelen fókusz is lesz?
Köszönöm segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest