- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ha jó a bázistáv akkor helyes beállítással éles lesz a kép, ezzel nem lehet gond.
A ma kapható új milcek talán mindegyike tud peakinget mutatni, de eltérő az érzékenységük, látványuk. Lehet mód a belenagyításra is, de ebben is vannak eltérések. Valamint a kijelző/evf is befolyásolja mennyire tudod eltalálni a tárgysíkot. -
Mega Bass
tag
Szia! Én Sony A7II-est használok Zeiss Contax sorral. Anno mikor elkezdtem a manuálozást egy Canon 30D-m volt és nem jöttek úgy át a régi objektívek adottságai a crop faktor miatt. Így lecseréltem egy Canon 5D-re amivel már sokkal jobb volt és helyére kerültek a dolgok. Később MILC lett belőle ezzel még jobban lehet a régi manuálisokat használni. Hogy miért Sony mert 2017-ben meg csak a Sony készített elérhető árú full-frame gépeket. A focuspeaking egy dolog ennél sokkal jobb, ha belenagyítasz a képbe és úgy állítasz pontos élességet. Mielőtt vennél valamit javaslom, hogy próbáld ki az FD objektívekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest