Hirdetés
- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136
üzenetére
Ebben én sem szerintem sem a félmilliós szetten múlik a jó fotó,ha neked arra van szükség hozzá akkor azért az nem túl jó

A mikrós topic-ban is csinálnak akár portrékat is profi szinten,fuji-val esküvőt fotóznak,vagy munkára használják azért nehogy ne lehessen már fullframe nélkül,meg 200 ezres Voigtlander és a 125 ezres Nokton-nélkül jó képet csinálni.
Ezek a nekem mi van dolgok inkább ilyen rongyrázás feelinget adnak-hogy te megteheted,a többi ember meg lúzer
Elég sok ember tud olcsóbb szettel is fotózni hogy nem a technikának kell eladi a fotót.
Semmi bajom az A7-tel de azon kívül is van élet manuális obokkal is főleg hogy az A7-tulajok nagy része azér vett régi obikat mert a natívra nem maradt pénze.
Egy pár ezres obihoz 230-ezres vázat venni"mer az az igazi"elég érdekes hozzáállás főleg hogy azon kívül hogy FF egy fapados régi vázat kap amiben még bajonettet kell cserélni mert lötyög-nincs stabi nincs aksi idő.pld-m4/3-[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus KAMERA gimbal ELADÓ
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Canon 16-35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi