Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boomba335
tag
Vettem egy makró vakut, meg gyárottam házi, földbe szúrható derítőket. Meglátjuk azzal milyen lesz
igazából nem a bemozdulás a baj, hanem a pontatlan fókusz, mert a kis kijelzőn( hiába nahyítok bele) könnyü eltéveszteni a dolgot. Van állvány is, meg van egy kis hungarocell párnám, amire a gépet fixen le tudom tenni, de vhogy nem az igazi. Nem tudok akkora élességet elérni mint szeretnék sajna. Biztos én csinálok vmit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igazából nem a bemozdulás a baj, hanem a pontatlan fókusz, mert a kis kijelzőn( hiába nahyítok bele) könnyü eltéveszteni a dolgot. Van állvány is, meg van egy kis hungarocell párnám, amire a gépet fixen le tudom tenni, de vhogy nem az igazi. Nem tudok akkora élességet elérni mint szeretnék sajna. Biztos én csinálok vmit rosszul.