Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Sziasztok !
Én kezdő vagyok azért a Arch linux területen,eddig ubuntut használtam huzamosabb ideig. De kerestem a kihívást
plusz egyre jobban bejon a XFCE felület. Na de olvasgattam a probléma után gondolom mi lehet a megoldás csak tanácsot akarok kérni hogy induljak neki - egyálltalan jo e az út. Illetve PulseAudiot , vagy OOS hasznaljak ?
A lényeg hogy van egy Manjaro XFCE Edition (16.10.3) a gépen , mellette egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB külső hangkártyam. Az hogy a bootolos során ki be kapcsolgatja a kártyát és pattog emiatt a hangfal még nem lenne akkora gond, de hogy ha a rendszer használat során nem használom a kártyát akkor kikapcsolja és csak akkor kapcsolja vissza ha pl elindítom a vlc -t vagy egyéb zene lejátszó programot ami meghivja a kártyát. Ilyenkor szintén pattan egyet ha hangkártya.
Megoldásom addig az volt hogy megnyitottam a pulse keverőt de van hogy véletlen bezárom
, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.
Valami ötlet ?
Konkrét hibára keresve nem taléltam megoldást googleval
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest