Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tuning kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Sziasztok !

Én kezdő vagyok azért a Arch linux területen,eddig ubuntut használtam huzamosabb ideig. De kerestem a kihívást
plusz egyre jobban bejon a XFCE felület. Na de olvasgattam a probléma után gondolom mi lehet a megoldás csak tanácsot akarok kérni hogy induljak neki - egyálltalan jo e az út. Illetve PulseAudiot , vagy OOS hasznaljak ? 
A lényeg hogy van egy Manjaro XFCE Edition (16.10.3) a gépen , mellette egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB külső hangkártyam. Az hogy a bootolos során ki be kapcsolgatja a kártyát és pattog emiatt a hangfal még nem lenne akkora gond, de hogy ha a rendszer használat során nem használom a kártyát akkor kikapcsolja és csak akkor kapcsolja vissza ha pl elindítom a vlc -t vagy egyéb zene lejátszó programot ami meghivja a kártyát. Ilyenkor szintén pattan egyet ha hangkártya.
Megoldásom addig az volt hogy megnyitottam a pulse keverőt de van hogy véletlen bezárom
, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.Valami ötlet ?
Konkrét hibára keresve nem taléltam megoldást googleval 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Metal topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.