Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireShadow #854 üzenetére
Hali!
Nagyon jó az 5let, én is akarok majd ilyesmit csinálni, a Flash helyett én Javascript-CSS-HTML típusúra gondoltam, de kétségtelen, hogy a Flash-ben több a lehetőség, és a kompatibilitással nincs gond.
Így előre nincs ötletem, hogy mire figyelj, de ha majd konkrét kérdés lesz, szívesen segítek, ha tudok.
Talán annyi, hogy igyekezz mindent "elegánsan" megoldani, vagyis ne legyen túlságosan szétszórva a kód, csak akkor, ha feltétlenül indokolt! Ez azért fontos, hogy később ne kelljen újra végignézni a szerkezetet, ha fejleszteni akarod.
Flash-ben elég könnyű eltévedni egy bizonyos számú mozi felett, mivel mindenhez lehet szinte script-et rendelni.
Mindennek legyen egyértelmű neve, és átláthatóan írd a programot!De sztem evvel nem mondtam túl sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest