Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireShadow #854 üzenetére
Hali!
Nagyon jó az 5let, én is akarok majd ilyesmit csinálni, a Flash helyett én Javascript-CSS-HTML típusúra gondoltam, de kétségtelen, hogy a Flash-ben több a lehetőség, és a kompatibilitással nincs gond.
Így előre nincs ötletem, hogy mire figyelj, de ha majd konkrét kérdés lesz, szívesen segítek, ha tudok.
Talán annyi, hogy igyekezz mindent "elegánsan" megoldani, vagyis ne legyen túlságosan szétszórva a kód, csak akkor, ha feltétlenül indokolt! Ez azért fontos, hogy később ne kelljen újra végignézni a szerkezetet, ha fejleszteni akarod.
Flash-ben elég könnyű eltévedni egy bizonyos számú mozi felett, mivel mindenhez lehet szinte script-et rendelni.
Mindennek legyen egyértelmű neve, és átláthatóan írd a programot!De sztem evvel nem mondtam túl sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest