Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Na ez most úgy néz ki mintha mindenki belátta volna a hibáját és egyet érteni rii-vel. Én azt vallom, hogy ha valakinek baja van akkor azt mondja is el itt. Abból is lehet tanulni. Én is sok láma kérdésre itt kaptam meg a választ és nagyon sokat segített. Mivel senki sem így született ezért én úgy gondolom, hogy ha tudok akkor segítek mert nekem is jól esett amikor segítettek. Hiába később rájöttem volna más úton, akkor is volt valaki aki rávezetett. Szerintem ez a fórum lényege. Véleményem szerint amíg az adott illető hasznos dologhoz szól hozzá és nem off-olja szét a fórumot addig helyesen cselekszik. Nem úgy mint most én. Előlre is elnézést kérek,
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SONY LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest