Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Egyébként meg lehet vele csinálni azt, amit odaát írtam? Mondjuk, egy activity, broadcast, intent indításához szükséges adatokat (pl. csomagnév, vagy data uri) változóból beolvastatni?
Az előbb ráböktem a "launch application" -ra, de ahogy a Robot, ez is csak a csomaglistát dobta. Tegyük fel, hogy én egy fél órával krábban fókuszban volt alkalmazást szeretnék elindítani. Adott időben elmentem az alkalmazás csomag nevét egy változóba. De, hogyan indítom el, ha nem tudom a változó értékét használni az indításhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2