- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
Szisztok
mac -et telepíteni a laptopomra és ehez kérnék segitséget mert nagyon el vagyok veszve jelenleg
Két modszert probáltam, nem tudom hogy jol értelmeztem e a neten talált utasításokat1-es
letöltöttem a Hackintosh Zone High Sierra Installer-t
transmac-el egy külső hdd-t megformáztam majd a restored menüpontban kiválasztottam a letöltött dmg-t
utánna egy másik külső hdd-t is megformáztam transmacel
Biosban beálítottam a szükséges dolgokat majd bebootoltam az első hdd-ről
Hiba nélkül bebootol
Telepíteni is tudom a második hdd-re sikeresen végigmegy majd ujraindul a gép
Ezután csak az Installert érem el ujra(videón ami alapján csináltam ujraindult a gép és boot után az installer megjelent egy uj meghajó ,a rendszer)
nekem ilyen nincs
Bootolni csak azzal a hdd-vel tudok amin az installer van és csak telepíteni tudom
Ha csak a második hdd-t hagyom fent amire elvileg felment a rendszer azzal bootolni sem tudokmit csinálhattam rosszul vagy mit hagyhagytam ki??
2.es
windows alatt vmware workstationba futtattam egy catalina-t
Elindul a rendszer minden működik rajta
appstore bol letöltöm a frissitést utánna leszedtem az unibeast nevü programot
itt amikor a meghajtokat keresné ezt kapom: UniBeast installation requires a HFS-partitioned removable disk with at least 7 GB free.tonymacx86-on utánnaolvasva az unibeast nem támogatja a virtuális mac-et (mintha itt a forumon aztolvasstam volna korábban hogy másoknak sikerült)
a hdd-ket disk utility-ben megformáztam ugy is ezt kapom
Milyen lehetőség van még vmware-s mac en bootolhato usb-t csinálni??
(illetve appstore ban ami fentvan frissités az ilyen pár MB- s telepítő az jó hozzá??)
Az befolyásolhatja a dolgot hogy külső hdd-t használok és a laptopban lévő ssd-n még rajta van a windows??)
Sry hogy hosszu lett de teljesen kezdő vagyok szeretném kicsit tisztábban átlátni
laptop tipusa dell latitude e5430
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest