- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
válasz
adamka16 #24315 üzenetére
Nemrég sikerült felrakni a konfigomra a Snow Leopardot, ami viszont csak az ibooot haswellel indult, multibeast sehogy se sikerült. Most felraktam a 10.9.3-at, azóta se sikerült felrakni rá a multibeast-et, hogy tényleg el is induljon vele, az unibeast usb-ről indul csak, ha a vinyóról akarom bootoltatni azóta nekem is belép az uefi-be, ráadásul most már a 10.9.3 is pár perc után kifagy.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
adamka16 #24274 üzenetére
Nekem is resetelt a P35-DS3 minden osx telepítésnél, meg néhány bootolásnál is, de mivel ez addig sem történt meg soha, meg azóta sem, Win alatt/mellett, csak és kizárólag osx-hez köthető volt, ott viszont mindig, így nem mondanám, hogy ez alaplap hiba.
És nyilván nem az apple hibája ez, mivel a gyári gépeken meg többnyire tökéletes (azért 10.8 óta elég sok hiba volt/van), hanem a 3rd party programoké, amik ráveszik a lapot, meg a telepítőt, hogy együttműködjenek... A többi lap jobb? Mert azokkal meg egyáltalán nem megy?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
adamka16 #22055 üzenetére
Ez másik tészta, itt nem driverezgetsz.
Ha megveszed a konfigot ami kb. olyan mint tonymac ajánlása, akkor jelenleg ha megvan az usb-re írt telepítő, akkor némi bios állítás után simán felmegy és minden menni fog egyből, sima alap deafult multibeast mellett is, nem kell vadászni kextet meg minden mást.
A beállításokat meg megtalálod a telepítéses leírásokban, van már pár, ott már a legkisebb vakokat is megcsinálják úgy, hogy menni fog minden progi meg amit akarsz. Úgy 1 hónap aztán én is belevágok.
-
Tikakukac
titán
válasz
adamka16 #22053 üzenetére
Nekem sikerült elkapnom egy tulajt aki már Haswellből épített gépet. Azt mondta, hogy nagyon minimális beállításokkal szinte 100%-os eredményt lehet elérni. Ilyen apróbb szőrszálhasogatós dolgokat kellett csak intéznie, de ezek windows alatt sokkal rosszabbak szoktak lenni amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest