Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
T1-T2 tartalom szerintem még emészthető lesz randomokkal is Raidekbe, addig én sem tervezek klánozgatást.
De rendes T3 end game szinten valszeg kelleni fog ha nem akarod a hajad kitépni mert nem képesek felfogni/csinálni a Boss mechanikát meg egyebek.
'én hagytam már ott MMOt ez miatt, ezt nem szeretném'Na igen ez nálam sem volt szempont, 1 haverom se akart ezzel játszani meg tudják rólam hogy megyek a saját utamra eleve.

Utólag próbálgatja most 1 régi haverom de ő is ment ahova tudott illetve nem is 1 idő sávban játszunk mert máshogy van szabad ideje.Én körül néztem még február 8 head start előtt hol lesznek elvileg sokan angolok és direkt oda mentem.
Sajnos így kötöttem ki a Zinneren ami egyik legzsúfoltabb szerver lett.
'de most már akkor is maradok lesz ami lesz max nem játszok rendesen pár hétig'
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'én hagytam már ott MMOt ez miatt, ezt nem szeretném'
'de most már akkor is maradok lesz ami lesz max nem játszok rendesen pár hétig'