Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Ahogy jött és berobbant a játék és hű meg há - úgy több, mint egy hete el se indítottam.
Igazság, hogy a "hiba" bennem van, hiába a látványos harc, az érdekes világ valahogy az MMO-ból már "kinőttem" egyszerűen se időm, se türelmem nincs erre a piszok grind-ra. Valahol úgy érzem, hogy ez már nem szórakoztat, nem ad minőségi időtöltést hosszútávon.
Aki tolja annak további jó játékot
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vótmá
-
Ellia
addikt
válasz
Daelion
üzenetére
Én a storyt egy seggel letoltam, "G-G-G-G-G...G". Ékszerek hamar megvannak, class-os is abyss-ból + a set is akkor már. Egy jobb csapattal a két abyss nettó 20 perc.
Ma chaosból esett egy kavics, 650 aranyért ment el
Holnap, ha lesz időm végig szaladok Feiton-on, hogy mehessek tovább chaosban/abyss-ban. Aztán jöhetnek a szigetek. -
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Úgy egy hónap után, rájöttem, hogy táskából is meg lehet nézni a market árat egy-egy item-nél...
-
Ellia
addikt
válasz
Daelion
üzenetére
A két Yornosat fusd le mindenképpen, ad annyi kristályt amivel a set-et ki tudod venni. Abszolút nem nehéz, mechanika sincs igazán (dodge meg bogyószedés azt kb. hello) - az előtte lévőkhöz képest 0 a nehézsége. + ugye itt esik ékszer amin a kasztodnak megfelelő engraving van - az elég erős buff.
Ha meg elront valaki valamit akkor se történik semmi. Éledtek és csináljátok újra - a többséggel meg lehet beszélni/meg lehet kérni, hogy mondják el mit kell csinálni.
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sry elírtam, 600 akart lenni, viszont a stroy szál akkor is előfeltétel.
Más: A vége után van egy küldi ami ilyen musicelben végződik. Na az elég wtf volt.
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg be kell fejezni a Yorn történeti szálat, hogy beengedjen a 802-be.
-
Ellia
addikt
Road of Lament és a Forge of Fallen Pride Abyss Dungeonök az előtte lévőkhöz képest abszolút nullák. Konkrétan végig szaladtunk rajtuk...
-
Ellia
addikt
Mit lehet azokkal a tárgyakkal kezdeni amit nem enged szétszedni/eladni/kidobni a táskából?
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De látod, nem kell mindennek 600-nak lennie (amúgy fura).
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A fegyverem 580 volt (+14), a chestem 625 (+16), minden más 600 (+15). Jelenleg Yornban vagyok 802-es páncélokban.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Oké, ma lett meg a 600...
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ellenben a Bard/Sorci elég ocsmány...
Mondjuk legalább ruha van rajtuk
-
Ellia
addikt
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Hildebrant palce végső bossára gondolsz? Szerintem nem nehéz, egyedül az a rész fos amikor körbe kell állni a 4. játékost (tipp: normal attack-al irányba lehet fordítani a karaktert könnyen).
Az előtte lévő boss jobban zavart, egyszerűen golyózott a szemem a tükröződő felülettől, sokszor nem láttam, hogy konkrétan mit csinálok.
-
Ellia
addikt
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Meg olvasni nem tudnak, meg formákat se ismerik fel... Battle item-ek (hatszögletű széllel) lehet használni 1 HP + gránátok, köpenyek, flare...stb.
Bardal játszok és múltkor megkaptam, hogy miért nem healek... Igaz a srác glass cannon facetankolja a bosst, mert nem érti a karakterét, de sebaj, megszoktuk, hogy mindig a másik a hibás.
A healt nem igazán szoktam használni, mert ahhoz egy kis területen egyhelyben kellene maradni ami nem történik meg, na meg helyette sokkal többet ér a desparate of salvation minden tekintetben. Pajzsot, dms növelést/bekapott sebzés csökkentést természetesen osztogatom ahogy lehet.
Ja és tegyük hozzá, hogy elég lassan töltődik a bard 3 "bogyója", szóval nem lehet spamelni a dolgokat.
Ezt a részt beraktam off-ba, nem igazán neked szólt csak egy kis gyenge rant lett

-
Ellia
addikt
Ezzel az abyss dungeonban hírtelen változik a kamera meg tud őrjíteni...
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Franc tudja, lvl 30ig nem érik el a globalt-t, ennek azért volt érezhető hatása.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Procyon-ra beengedett szó nélkül, csak az aurám nem volt meg megint...
-
Ellia
addikt
Amúgy tipp aranyszerzésre: minden olyan 1 gold-nál értékesebb engraving könyv mehet marketre, viszik, mint a cukrot (1 gold-nál értékesebbnél max az 1g jön vissza a fee miatt).
-
Ellia
addikt
Szintezéssel 252 pontot kapsz 50-ig (Soft level), és 60-ig 312 pont lesz (ez azért picit tovább tart
).A maradék 88-at pedig küldetésekből, tower dungeon-ből, adventurer's tome-ból, gyűjtögetni valóból szerzed meg.
Buildel a Varn-os történet végéig ne törődj, bármit csinálsz OP vagy. Dungeonokat is csak hard-on ajánlom.
-
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Peteket ne adjátok el (ha el lehet), akkor se, ha tetszik. Kellenek küldetéshez amit a szigetedről indíthatsz.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
https://www.twitch.tv/areslps
Nála most róka pet van dropon.
-
Ellia
addikt
Elért a Crystaline Aura bug meg a hozzá kapcsolódó hiányzó item-ek bugja
Remélem hamar lesz rá fix. -
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Procyon.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Távoli asztallal most léptem be, sor se volt.
-
Ellia
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Ez már túlságosan beteg valahol. A játékos hány százaléka csinálja meg? 0,0001?
-
Ellia
addikt
Level Complete pack 1100 sárga kristály és add 2600 kék kristályt, ez jelenleg a legjobb ajánlat (lényegében most ez 6 hónap crystalline aura 420-as kék kristály áron).
Annyi, hogy a 2600 kristályt részekben adja oda minden 10. szinten. 50. szintig.
Vagy jó lehet még skineket venni belőle akit érdekel.
-
Ellia
addikt
Történt valami, megpróbáltam újra és szó nélkül (se sor, se semmi) beengedett.
-
Ellia
addikt
Már kidob heavy trafic-ra hivatkozva.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Srácok, amit a játék rádönt funkciókban lvl 27-28 körül, csak pislogtam, hogy mi mi mit miért...

Azért vannak durván money sink dolgok...
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legyen, addig vacsi meg a többi
A játék megvár. 1-2 héten belül már nem igazán lesz sor szerintem. -
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb. 10 perce léptem be, most tart 5900-nál.
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Délelőtt/koradélután gond nélkül játszottam, jelenleg 7500-as sornak ugrottam neki Procyon-on.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Minden simán fog menni
-
Ellia
addikt
Van a játékhoz valamilyen boss timer, meg valami térkép ami mutatja, hogy hol spawnol? Gyakran látom chaten, hogy írják + ch-t, de fogalmam sincs, hogy merre vannak így játék elején

-
Ellia
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Módosítottak azon a szövegen nemrég.
-
Ellia
addikt
Amúgy a guildeknek milyen jelentősége van? Adnak valamilyen bónuszt?
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
Tippre itt lesznek még új szerverek... 16k van még előttem Zinnervale-en.
-
Ellia
addikt
https://www.reddit.com/r/lostarkgame/comments/snpyj6/dont_be_sad_this_is_just_how_it_works_out/

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem még a patchet se tudja letölteni...

-
Ellia
addikt
Ezt nézem most:
Cross Server (Region wide)
- Raids
- Dungeons
- Cube
- Platinum Fields
- Auction House
- Character Name
- Boss Rush
- PvP Arena
Server Specific
- Guilds
- Friends (list)
- Islands
- Open World
- Strongholds
- Guild versus Guild
- Life Skills
- Arena PremadeLényegében innentől csak a guild a lényeg. Nekem szerintem a Zinnervale lesz a szerverem (igen várom a sort...
). -
Ellia
addikt
Akár, de elég hektikus játékos vagyok szóval sokszor napokig be se lépek, el se indítok semmit (suli, munka, edzés...stb.).
Utoljára online játékba a New World-be kezdtem bele, de, hogy ott milyen undorító magyar közösség volt... Tovább inkább nem is részletezem.
Ránézek FB-én hátha találok infót.
-
Ellia
addikt
Azt lehet tudni, hogy a magyar közösség (már, ha van) melyik szerverre megy? Szeretném elkerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest