- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ja este én is láttam csak nem szeretek telefonról posztolni de köszi, hogy belinkelted ide.
Asszem kell 1-2 dolgot törölni játék SSD-ről még időben, melóban szabi már kivéve. 'itthon melózok de azért szóltam előre biztos ami biztos alapon'
Mivel soloban fogok játszani egy jó ideig igazából mind 1 melyik szerveren kezdem, majd akkor ott eldöntöm melyik lesz.
Sztem évek óta nem volt ekkora kockulás amit ez miatt fogok csinálni abban a 3 napban amit a founder pack ad.'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'
Mind a 2 jó választás sztem, Zerker elvileg egyik top tier kari a játékban akárhol nézel utána illetve supportnak is mindig örülnek ha van.
Lesz majd női zerker is később, engem talán majd az fog érdekelni. -
Daelion
őstag
Nagyon helyes, eddig ugye a 'placeholder' megjelenés Steam lapján március vége fele lett volna.
Akkor meg engem érdekelni fog a Tiny Tina's Wonderland is azt így legalább nincs ütközés.Addig meg talán eldöntöm, hogy Blade vagy Sorc legyen e az első main kari.
'altozni csak később szoktam ilyen játékokban'
-
Daelion
őstag
Na már töltöm is, nyáron vettem silver founder packot. 'akkor még nem volt bronze'
Most így nem ismerte fel de vissza mentem oldalra és újra rámentem, hogy jelentkezést a bétára+ vissza léptem Steamre és már ott is volt Technical beta.Azért az érdekes, hogy a mostani napra kész orosz verzió a gépemen alig van 50+ giga.
-
Daelion
őstag
Hát ennek nem örülök bár lehet, hogy jobb mintha kiadták volna tudva hogy még vannak vele gondok.
De legalább a beta dátumot sikerül kibökni végre.No mind 1 így is kezdtem már azon agyalni, hogy fog beleférni még pár játék mielőtt megjelenik azt így marad több időm azokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest