Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Akkor neked még nagyobb MMO szünet is volt mint nekem, én pár éve hagytam abba a ~7 éves Vindis pályafutásom és azóta csak próbálgattam ezt azt.
Blade&Soul meg Kritika első Western kiadása ment 1-1 max 1.5 évig de azóta semmi említésre méltót nem játszottam csak single játékok.Lost Ark-ot próbáltam még oroszon amikor ott volt újdonság, 1 karit elvittem lvl 50-re meg kicsit ismerkedtem vele de jobban ott nem akartam erőltetni.
Nekem maga a játék nagyon bejön és el tudom képzelni, hogy akár hosszabb ideig is játszom ha nem történik vele valami tényleges balfaszság és megy levesbe az egész. 'persze mostani helyzet kellemetlen de ezt ki tudom várni'
Forbidden West engem is érdekelne de nincs konzol
, majd 1-2 év múlva PC-n bepótolom.
Március végén lesz Tiny Tina's Wonderlands na az majd érdekel azt akkor Ark is kevésbé fog menni asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, majd 1-2 év múlva PC-n bepótolom.