Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Sajnos igen, ~közép sulis korom óta D2-vel kezdve játszom netes játékokkal és 2 kezemen meg tudnám számolni a normális magyarokat akikkel sikerült összehaverkodni vagy akikkel ma is tartom a kapcsolatot valamilyen szinten.
Volt közben 7 év Vindictus meg pár év vegyes MMO játszás is, Vindi után konkrétan messziről kerülöm őket ha lehet.Nem csak magyarokat de pláne őket, amikor képesek egy egyértelműen angol partiba/közösségbe magyarul pofázni meg fröcsögni a baromságot azt ha szólsz nekik te vagy elküldve a fenébe.

Nem tudom rendesen megmagyarázni de van 1 tipikus viselkedés formája elég sokuknak ami nekem nagyon nem bejövős és most enyhén fogalmaztam.Vindiben is 1 magyar klánom volt annyi év alatt, hát valahogy nekem az nem hiányzik.
Állandó piszkálódás, okoskodás kb bicska nyitogató volt az egész társaság. 'ja és 1 bugnak köszönhetően ki se tudtam lépni több hónapig, kellemes volt
'Érdekes de az a kevés magyar haverom aki van játékokból meg innen-onnan, ugyan így vélekednek erről és nem keresik a többi magyar társaságát ha lehet.
Persze vannak jó fejek nagy néha de én már nem fogok keresgélni a sok idegesítő közt inkább.
Külföldiekkel/angol nyelvezetű klánokkal több szerencsém volt eddig minden játékban, napi szinten is több külföldi haverral dumálok mint magyarral.
'azért olyan a magyar helyesírásom amilyen
'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

'
'azért olyan a magyar helyesírásom amilyen
'