Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én nem szoktam nagyon kilépni sehonnan meg úgy randomba feladni 1 runt, nem szokásom mert játszottam már MMO-t eleget szal tudom hogy van ez. 'Vindibe is volt Raid amit randomokkal kb ~1 hónapig nem lehetett csak pre made/guild partival megcsinálni értelmesen'
De pont az onnan lévő emlékek miatt nincs kedvem itt is a szíváshoz, itt is volt hogy már sima Guardian runba botrány volt amit egyesek csináltak.
Accessory lecserélése az elég macera lesz néztem is mert T2-es már drágább és nekem T1-en már rajtam volt a karin lvl 2 Reflux class engraving effekt meg lvl 3 Precise dagger ami elég fontos ehhez a buildhez szal nem szívesen bukom el azokat amíg nincs értelmes T2-es statos.
Csak ugye most T2-be kapom a negatív 70%-os statot mert, hogy alacsony ilvl gear és kéne új.Köszi majd utána nézek amikor rászánom magam ezekre, nem szokásom csak úgy vakon bemenni sehova. 'na persze attól még kell pár run személyes tapasztalat is'
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged