- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én nem szoktam nagyon kilépni sehonnan meg úgy randomba feladni 1 runt, nem szokásom mert játszottam már MMO-t eleget szal tudom hogy van ez. 'Vindibe is volt Raid amit randomokkal kb ~1 hónapig nem lehetett csak pre made/guild partival megcsinálni értelmesen'
De pont az onnan lévő emlékek miatt nincs kedvem itt is a szíváshoz, itt is volt hogy már sima Guardian runba botrány volt amit egyesek csináltak.
Accessory lecserélése az elég macera lesz néztem is mert T2-es már drágább és nekem T1-en már rajtam volt a karin lvl 2 Reflux class engraving effekt meg lvl 3 Precise dagger ami elég fontos ehhez a buildhez szal nem szívesen bukom el azokat amíg nincs értelmes T2-es statos.
Csak ugye most T2-be kapom a negatív 70%-os statot mert, hogy alacsony ilvl gear és kéne új.Köszi majd utána nézek amikor rászánom magam ezekre, nem szokásom csak úgy vakon bemenni sehova. 'na persze attól még kell pár run személyes tapasztalat is'
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest