Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Ugylatszik vegleg eleg volt a jatekbol, toroltem a karakteremet es a jatekot is..
Koszonom hogy itt lehettem..
-
F34R
nagyúr
Hali
Okozott mar nektek hanyingert, fejfajast a jatek? Amikor focusalok es villodzik minden akkor nagyon rossz.
-
F34R
nagyúr
Sajnalom mert egy ideig a progress fun volt. Igy hogy meg mindig kell Valtan, Kakul, stb.. Brel-bol 100x egy piecert? beteges.. raadasul en ezt egy karakterrel nyomom, altokkal ez lagalabb dupla/tripla ido.... Annyit meg nem er szerintem, a koreaikat ugysem erjuk utol soha.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Haatt... nekem mar lassan kifut a jatek... 5x3 engravingek, relic gear, de nagyon messze vagyok azoktol akik aktualisan haladnak a progressel. Meg hat 1 karakterrel nem is lehet.
Ami elszomorito, hogy Legion Raidekbe meg igy sem akarnak csatlakozni.
Gemeket meg fel kellene tolnom 7-re legalabb, de rohadtsok goldba kerul. -
F34R
nagyúr
Engem is bombaztak mailban a goldos faszsagukkal.
meg rengeteg bottal talkozom una task alatt is. -
F34R
nagyúr
Hali
Van valami magyar discord server ahol lehet tenni fel kerdeseket, es jobban porog mint a topik?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok..
Busokkal kigyult a Relic set, ezekutan merre tovabb? A bohocra, majd kesobb Breshlaza-ra?
Ahogy olvasgattam redditen, utobbihoz akar egy evig is szenvedni kell a raidet. Es mivel azt mar nem tudom busokkal megoldani, szerintem felejtos lesz a tovabbi fejlodes is. -
F34R
nagyúr
Udv skacok...
KI hogy halad a gameben?
jopar BUS-ra felultem, de a heti volt a legbenabb.. 2man bus-nak sose higyjetek, legalabb 10 restart volt mire vegigtoltak Valtant.
-
F34R
nagyúr
Gyorsban megneztem ezt a Reapert... Mobilitasa kiemelkedo, tulelesi faktor alacsony, Hasznalhatosagi szint nehez.. szoval NEKEM minden szempontbol kerulendo.
-
F34R
nagyúr
A chates AH linkeket hogy tudom egybol megvenni? nem latok semmit
-
F34R
nagyúr
Skacok.. ha nagyon nem megy a Raid (Valtan, Vykas) 1445-on vagyok... van olyan opcio hogy kifizetem goldban es csak afk?
-
F34R
nagyúr
Kikerult az egesz eves roadmap... [link]
Most mar megnagyobb lesz a szakadek, Decemberre Brelshaza Raid is ott lesz a bohocos melle. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az tole fuggott, a karakter maga jol lett buildelve.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
O is ugyanugy megdeglett.... nem Gigachadrol van szo.
-
F34R
nagyúr
Skacok a 4x4 engravinghez mik kellenek? kifotoztam egyik raid alkalmaval egy gunslinger gearjet stb... ha lecopyzom az jo lehet gyakorlatban?
-
F34R
nagyúr
A Kakul Saydonos kis bohoc ikonnal lehet gyakorolgatni majd a rendes Raidre?
-
F34R
nagyúr
Udv, skacok. Masnal is ures a serverlista? lassan meg kellne szoknom hogy minden update alkalmaval van valami.
-
F34R
nagyúr
Nah sikerult egy kis goldot es pheont szereznem... szoval a relic accessories es a relic stone hasznal pheont? vagy a legendaryk is?
-
F34R
nagyúr
Agyverzest kapok ettol a gametol... Valtan persze hogy nem megy, 1340-re feltoltam az ilvl szintet az osszes goldom es materialom elfogyott. probalnam helyrehozni a buildemet, de az AH-s Gem arakat elfigyelve sosem lesz meg. lvl 7-es gemek ilyen 30.000-ek
Szerintem ez nem nekem valo, nem lehet valahogy karaktert atadni? vagy az accountot? -
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Nemcsak.. pl nekem node-k miatt nem jott ossze a 3x3 engraving, kobol is tobbet kellett venni mire jo lett egy. Most meg ha mar nem amugy sem jo es van relic akkor abbol akartam ekszereket. El is fogyott a pheon. nah meg multkor Velganos-nal is AH-bol vett Gem-el kellett fizetnem, az megint pheon.
-
F34R
nagyúr
Enelkul nem tudok vasarolni, es valos penzert pedig alig kapsz valamit. Igy azt mondanam hogy egyertelmuen nem. Goldot mar csak Una-bol es Argosbol birok szedni, de a karakter jocskan el van maradva ettol a szinttol. Altozni meg dupla annyi ido volna a goldert. (nincs engraving stb az alton sem)
-
F34R
nagyúr
Pheont megeri venni ? nem tudok AH-bol Necklacet vasarolni. Engravingek atvarialasahoz kellene.
-
-
F34R
nagyúr
Melyik volt az utolso powerpass a Punika? Csinaltam egy Paladint de nagyon nem jon be.
Talan majd lassacskan ha lesz idom es kedvem hozza. Az a baj engravingek nelkul semmit sem er. A masik, miert van kevesebb skill pointom mint a mainen? -
F34R
nagyúr
Asszem idaig sosem fogok eljutni. [link] uj trailer btw
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat amit nem csatolsz hozza Online fiokhoz.. pl en igy vesztettem el februarban a Punishing Gray Raven mentesemet

-
F34R
nagyúr
Ha a steamet torlom ujrarakom az OS-t akkor, reinstallnal nem lesz gond vele? megtalalom a karit a serveren?
-
F34R
nagyúr
válasz
Ricsi273
üzenetére
Az alapveto problema ott van hogy nem mindenki tud vele jatszani minden egyes nap. 1-2 ora ebben a jatekban altokkal semmire sem eleg.
Az Altoknak ugyanugy kell gear, gem, engravings, stb... igy a belejuk olt ido megint nem fog meterulni. Az updatek meg jonnek mint az allat hogy a koreaikat utolerjuk. -
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Korean update mar van ra, szamszeruen kiirja a dpst stbb... szerintem azzal meg egy kicsit varni kell nekunk.
@Kristof9909
Kb masfel hete tettem le a jatekot, azota egy percet sem jatszottam, gyujteni kellene goldot, materialt, stb zeroro futottam mindenbol.. Ott lesz meg Kakul Saydon, azt is csinalhatod hamarosan.
-
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Argos P3 valamiert lement tegnap elott.
persze az MVP-ben kanyarban nem voltam... de legalabb nem haltam meg gyorsan.
Megneztem az Arcanat, a sima sorci jobban bejon try alapjan.. Aztan azt hoztak ki hogy Arc elegge top tier. A reapert varom, az ilyen porgos kis classnak nez ki. -
F34R
nagyúr
Errol ki mit tud? [link]
Nem tudok hasznalni egyetlen egy powerpassot sem, pedig meg megvan az osszes. 1410 eppen hogy meglett, de nagyon gyotrelmes gondoltam hatha majd altal es az utolso powerpassal/eventes felhuzoval tudok majd segiteni, ha mastnem leapstonet es materialt farmolni neki.
-
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Gondolom azert mert eleg nehezen szerezheto a Relic cumo...
Nekem pl Argose is csak most lett. fene banja
viszont a honing nalam mar nagyon belassul, es a kovetkezo pl Valtaning borzalmas lesz.
Ott is meghalok vagy szazezrszer mire megszerzem a geart.@Andrish... kit rakjak akkor be?

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Asszem regi neven Scouter [link]
Jonnek az ujabb raidek ezt a Kakul-Saydont sosem fogom latni. Sanszos nagyon. Az a baj ezekben a classokban hogy szinte ujra kell kezdeni mindent. Engraving, gemek stb.... amihez oszt fikarcnyi kedvem sem energiam nincs. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
megpusztult az xp meter csik... nem akar nagyon feljebb menni 
@Pedro78
Szoktam azt is. -
F34R
nagyúr
válasz
Kristof9909
üzenetére
Kell hozza 1460-as szint... Alt nelkul az meg egyverzes kategoria..
most kb egy hetig gyujtottem leapstonet a honing chance novelo cuccok mind elfogytak es ezzel egyutt el is egett amiert kuporgattam.. cserebe lett 2-3 ilvl szintnovekedes... meg mindig nem vagyok 1410-sem. Igen utalok a Strongholdal is baszakodni. Argos setthez is kell meg 2 piece. kezdek pipa lenni a gamere. -
F34R
nagyúr
Koszi @duvi es @Busterftw
Szerintetek egy melee classt nehezen tudnek jatszani, vagy ahhoz jobb reflexek es idozetes kell? Glavier lett volna az egyik otletem, a masik meg a Shadowhunter..
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Andrish ha atbaszol

-
F34R
nagyúr
Oke sracok, akkor majd ha aktualis lesz akkor fizetek erte...

Addig meg jon a Soho azt konnyen le lehet tolni. -
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Basszus azt nem is figyeltem... mind1 randomokkal vegulis NEM lett meg.
Azt nem tudom hogy tobb leapstonet ad e mint Night Fox Yoho? mert ha nem akkor felolem megsulhet a zsirjaba... majd mikor taposabb leszek es kell a nagyobb Guardianokhoz a reqi akkor majd letolom valakivel.
Kozben meglett a Second AW is, ide legalabb nem kell a crit ratio, low criten is sebez tisztessegesen. -
F34R
nagyúr
Sracok, ma Party finderrel akartam Velganost mert meg sosem csinaltam, be is engedett egy 1500-as es konyorgott hogy AH ba vegyem meg a t2 sorci gemjet
take or kick most ez vicc? minek vegyem meg es ha nem teszem kirug?
Akkor inkabb sosem csinalom meg. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
No de Andrish
nem vagyok rasszista, de ez izzig verig a koreaiak jateka. -
F34R
nagyúr
válasz
Kristof9909
üzenetére
Akkor mar helyen is vagyok lvl 18-al

-
F34R
nagyúr
válasz
Kristof9909
üzenetére
Srac, mennyi ido az alt pluszban?
most szenvedem vegig a masodik awakening questlinet.... 1-2 oranal en tobbet nem akarok erre a gamere mar aldozni. -
F34R
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Annyira nincs hozza kedvem... mert ugye nem egy terulet van...
pedig kellenenek a skill pointok is. 1405-re nem sikerult tegnap felhoningolni, a fegyverre mar nem jutott Leapstone, es az arany is elfogyott. Majd talan kovi hetvegen kozelebb leszek hozza.
Tegnap kieloskodtem az Argost... most P3 is lement, pedig a P1 sem szokott.
Igaz voltak bent 1470-es Sorci es Destroyer is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze hoztam a szokasost hogy en haltam meg eloszor.
Ezek utan a Valtan-t el sem merem kepzelni, oda mar nagyon ossze kell szednem magam. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ket Chaos es 1 Guardian ha nagyonjo vagy... talan. Azok az Una taskok amik great leapstonet adnak altalaban hosszuak vagy coophoz kotottek. mar is kilepett az ember az 1 orabol. Az eventes cumo idohoz van kotve, ugy mint a Field boss es az Island Adventure is.. Bevallom hogy a terulet Tome-ra egyaltalan nincs idom, a second awakening questlinet sem csinaltam meg. stbb.
4-5 orat lazan bele kellene tenni minden nap. Es akkor mar meg is erkeztunk az Addiction hoz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy hamarabb kifullad mint a Genshin.

A honing megolte az egeszet, az hogy a heti-ketheti cumo 5 perc alatt eleg az mar nekem is fajdalmas, kozben meg goldbol is csak limitaltan tudsz osszeszedni (eddig pl az Unas nagy ladaban sem volt meg egy nagy goldbar sem) ugy meg nem igazan gazdasagos. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
okes. Kar erte jo ugynok volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ennyi az veglegest jelent vagy fel felnezel egyszer egyszer? 1400 folott tenyleg szivas a honing.... sokba is van mint gold, mint mati szinten is.. kicsit en is faradok mar.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pfu.. sajnalom. pedig szerettel vele jatszani.
Nem akarok megegyszer Gunsligert... max Male Gunnert. Akkor sokminden kuka kiveve a materialok meg esetleg az engraving boxok maradhatnak. Az a baj hogy igy emlited az alt utalatot, sokkal tobb idot nem akarok elcseszni vele, azert hogy egy kis leapstone meg csekely material atadodjon.
-
F34R
nagyúr
A multkori ota kicsivel jobb lett a Gunslinger build, de azzal a mozdulattal hogy nagyobb lett a dmg, sokkal rosszabb a defense.
Lenne meg par kerdesem ami szamomra nem annyira egyertelmu...
1: Vannak Tier1, Tier2 Gearek, Accessories, gemek.. Ezekrol a skilleket, le lehet szedni es atvinnni a Tier3-as buildemre?
2: Ha akarok Altot kezdeni, akkor a mostani storagebol mik maradhatnak meg? gondolom a gear az kuka, a materialokbol csak a normal adhato at, accessories valoszinuleg hasznalhatatlan nekik.
3: Melyik class az ami minimalis idoraforditassal el tud evickelni mondjuk tier3-ba hogy a main karit segitse? (valami olyasmi kellene ami szogegyszeru, med-high dps, nincs sok skill swap mint gunslingernel ami azert eleg idegesito is tud lenni stb)
4: Gemekenel ugye random a skill atvitel ha jol latom? ami azert nagyon duhito mert egy epkezlab sincs, AH-ban meg olyan aron mennek darabjai amit most nem tudok kifizetni goldbol....
5: Chaosbol erdemes csak skill ativitel celjabol megtartani pieceket?
6: Oreha es mas domainbol szinte sosem viszik el az Accesoriest, sokszor meg 10 goldert sem. sok kacat van a storage-be amitol mar meg kellene szabadulnom mert nem igazan ferek mar el. Ezek mind felrakhato? -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lattam hogy Goldriver beszelt a streamjeben rola.

meg rengeteg bottal talkozom una task alatt is.
o volt aki soloban letolta a Valtant stb... Ahhoz kepest en kb semmi vagyok.
Kar erte.
meg a keszitok is azt akarjak hogy ne tegyem.

take or kick most ez vicc? minek vegyem meg es ha nem teszem kirug?