Hirdetés
- OLED TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is most néztem utána, hogy mit gondol erről pár veterán de ők nem aggódnak ez miatt sőt szerintük ez akár jó dolog is.
Ugyan erre még sehol nem volt példa, hogy kapásból lesz T3 tartalom de csak a nyitó részét kapjuk meg és majd később a többit.
Azért így most nem lehet panasz, hogy nem lesz mit csinálni a játékban nyitáskor.
Pénzel nem feltétlen fognak tudni rohanni a pénzes bálnák sem mert material hiány lesz kb marketen is mert mindenkinek kelleni fog a saját dolgaihoz.
Illetve értelme sem lesz annyira sietni de hát ha valakinek arra van igénye felőlem tegye engem nem érint.
'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'Ami persze majd számítani fog, hogy alakították ki a mi verziónkhoz a haladás sebességét a Tier-ek meg úgy alapon a tartalom közt de aszondják hogy gondoltak erre direkt. 'na majd kiderül'
Azt írják, hogy lesz majd teljes patch note meg elmondják hogy lesz ténylegesen a pénzes dolgai a játéknak meg miben fog különbözni a mi régiónk a többitől.
Lehet nem ártana már tényleg eldöntenem a main karimat, pláne ennyi tartalom mellett nem fogok 1 hamar altozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'