- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
dudika10 #856 üzenetére
nem igazolom magam mert tudom hogy ettől a rendszertől vannak sokkal jobbak, tudom mert hallgattam olyat is amiből csak a hangfal darabja volt 100k tudom miről beszélek...
amit meg írtok hogy alaplapi optika vagy xonar optika NA az a placebó bemagyarázás hogy jobban szól
-
Szabolcs22
tag
válasz
dudika10 #852 üzenetére
Értem én. De a koax az az analog bemenet az spdif pedig a digitlis.
Amúgy meg ahány számítástechnikussal beszltem,mind azt mondta hogy az új realtek hd driverekhez,chipekhez az alaplapon nem szükséges hangkari,annyit nem változtat a minőségben, vagy csak elhanyagolható, ami szabad füllel nem hallható. -
Leigazoka
tag
válasz
dudika10 #818 üzenetére
Az lett volna a cél , hogy :
A Z506 - nál a szatelitek két utasak mert ugye van magas + mélyközép.
A Z906 - ban meg csak 1 db mélyközép van akkor hogy a f... ba állítja azt a Logi hogy 2 utasból térhatású hangot?
Mert mondjuk lehet hogy a memrán és a dóm közötti gumi gyűrű eéválasztja a kettőt és így maga a papírmemrán adja a közepet , a dóm meg a magasat? -
-
prokxy
veterán
válasz
dudika10 #800 üzenetére
Már kezdek vörösen izzani az égéstől, hogy mi-merre...
Akkor nekiugrok utoljára: mikor kapom a jobb 5.1-et játék (Dead Space, BF3, BFBC2, stb) és film alatt? /ne kelljen mindig állíthatni, 1x belővöm és kész/:
a) ASUS Xonar DX + 3 Jack + Z906
b) ASUS Xonar DX + optikai + Z906 /bár csatlakozó helyet ne látok a kártyán/
c) ???Hogy lesz ebből optikai? /neten találtam/
Bocsi a láma kérdésekért...
-
Leigazoka
tag
válasz
dudika10 #801 üzenetére
CSő,
Hát én havernál egy D2X el próbáltam ki a 906-t és ott a GX 5.0 EAX-ot hozott bár nálam valamiért 2.0 ír a driver . De a játék hang profil a xonár driverén dx11.
A Dead Space 1-2 teszteltük optikain olyan éjfél tájt és mondjuk azt , hogy haver aki már analog hangnál a gép előtt amikor az 1. részben a mob betör a liftbe akkorát ugrott a székből rögögtünk mint az állat. Na akkor a DDL nél meg ugyan ebben az esetben ---->> a WC volt az eredmény .
Hangba ezt valahogy úgy lehet elképzelni , hogy a hajó hangzása tényleg körülvesz olyan 30-40 % között ment a Master hang és olyan 50 volt a Sub .
És mikor elkezdesz szórakozni a plazma gun-nal hát eszed megál .
De a CoD 8 , B3 is támogatja és ha jobban megnézed a B3 intróján ott virit a dolby digital . -
prokxy
veterán
válasz
dudika10 #794 üzenetére
Értem...akkor sztem vagy veszek egy DX, D1-et vagy egy használt D2-t. Így a 3 jack-kel összekötöm és kész. Jobb lesz a hangja, mint most az alaplapi hangkarival jack-en vagy koaxon. Jól értem?
Abban vélem a különbséget, h dinamikusabb a hang, jobban kivehetőek a részletek, persze ezt film alatt tudom csak mondani, játékban nincs ugye digitális 5.1-em.
-
prokxy
veterán
válasz
dudika10 #792 üzenetére
Ha veszek egy DX-et vagy egy D1, et akkor koax-szal kötöm össze vagy analóggal? Nekem a lényeg, h ne kelljen állítgatni a windowsban és a Z906 panelján a forrást és a kimenetet.
Emellett azt vetem észre, h a mostani analóg 5.1 és digitális hang között óriási a különbség még az én botfülemmel is! Szóval mostani helyzet úgymond félállapot, kéne vmi végleges megoldás, ezért is kérdezlek!
Azaz, ha veszek egy D1/DX-et, akkor annál a koaxot vagy a 3 jack-et kell használni, h ne kelljen állítgatni a windowsban, ill. a Z906 paneljén a forrást/kimenetet? Persze úgy, hogy a játékok alatt is legyen meg az 5.1!
Már sokkal tartozom Neked!!! -
prokxy
veterán
válasz
dudika10 #789 üzenetére
Végre sikerült megoldani!
Az volt a gond az analóg részével, hogy a Z906 vezérlője 3D-re volt állítva és nem "alapon" hagyva. Így már jó, de jóval halkabb a digitálishoz képest.
Mennyire jobb egy Xonar DX/D1 a 892-es Realtekhez képest a Z906-ot hajtva?
Észreveszi egy átlagos fülű ember a különbséget? -
-
prokxy
veterán
válasz
dudika10 #783 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A lapom EZ, nem hiszem, h megvették volna licenszet...
Rászánok 10e-t, ezen ne múljon, ha mér kiadtam a hangfalra ennyi pénzt.
Melyiket javaslod, hogy tuti menjen az 5.1 játékok alatt?
ASUS Xonar-t mondják többen és a X-FI-t.
1 db PCI hosszú és egy rövid slotom van szabad.Koax kábelem van, analógom van sárga, fekete, zöld egybegyúrva, gyári kábele.
-
khron78
őstag
válasz
dudika10 #583 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni.
Kétségtelen, hogy jobb választás mind a 3 ennyiért!
Én úgy gondolkodtam, hogy az erősítő minimum 50eFt plusz a mély 20k és akkor a többi 5 hangszórót már nem is kalkuláltam bele.
+ nekem szükségtelen lett volna a sok feature, ez kisebb helyet foglal és nem szól rosszul, amihez én használom arra majdnem tökéletes. -
super!!!
csendes tag
válasz
dudika10 #563 üzenetére
figyeld filmeknél- hangeroben és hangminoségben a z 906 szarráveri az 5.1 es kompact házimozi szetteket pl Sony,Philips stb!!!és joval drágábbakat!!!hallottam a saját fuleimmel!!!aki ennél jobbat akar az vegyen kulonállo konponenseket min 500 000 forintért!ja én zenét NAD CUCCOKON HALLGATOK+XAVIAN HANGFALAK+VAN DEN HUL KáBELEZéS úgy hogy kulombséget tudok tenni egy szar és egy nem szar kozott.éa a THX nem átverés benne! és nem pc vel használlom
-
roberto211
őstag
válasz
dudika10 #552 üzenetére
Én se a konstrukcióról hanem a hangjáról beszéltem.
Nézd meg h hogy szól és utána alkoss véleményt ne láthatatlanba meg stb.. Szerintem akinek van mindenki megvan vele elégedve , tökéletesen megfelel szerintem mindenkinek, akinek meg nem tetszik és kulturáltabban leszarozza, annak vagy nincs, vagy sajnos nem engedheti meg magának hogy vegyen(és ezt nem rosszindulatból mondtam). Akinek nem inge ne vegye magára és pont. Abszolút nem csak a mély dominál,. Pont kivan egyensúlyozva hogy szép ,tiszta, hallható magashangja legyen és mellé eléggé dinamikus de ha kell akkor ütős mély . Logitech az mindig is logitech fog maradni akárki akármit is mond. Szerintem senki nem a tuctuc zenéről példálózik, mert kimagaslóan megállja a helyét mind filmek terén, stb..
-
roberto211
őstag
válasz
dudika10 #550 üzenetére
Azt nem mondanám hogy rossz
A topicba a tulajok száma nem ezt mutatja legyen z5500 vagy z906.. Megjelenésnél a z5500-nak voltak persze tipushibái, azthiszem sistergés, meg alapzaj vagy ilyesmi.. De ezt kijavították, és a 2008-2009-es z5500 modellek már egész jók voltak.. Z906-nál ha jól tudom nem volt tipushibája az első szériáknál sem..
Én is a hangjukról.
Egy z906ot hallgass meg.. Én se hittem ennyire jó, de meghallottam már elhiszem.. D:
-
tibi72
aktív tag
Köszönöm a választ!
Játékot nem szoktam nyomni,DTS és más kodolásal nincs gondom.
Realtek ALC889 hangkodek van a lapnak és ezt tuddja
"Home Theater,Dolby ® Digital Live, Dolby ® PCEE program és DTS ® Connect ™, az ALC889 a legmagasabb hangminőséget, amely kiváló szórakoztató csomagot és játékélményt a PC felhasználóknak."
Enyit találtam rola.
Köszönöm mégegyszer! -
-
-
Turbolada II
őstag
Szerintem a Z906 inkább a Z5300-ashoz áll közelebb, de mégis a Z5500 utódjának van kikiáltva. A súlyuk is majdnem egyező. Bár a mély az hasonlít a Z680-éhoz. Lehet ugyanaz a Tangband van bennük?
A Klipsh Promedia volt a legjobb, de vele hasonló árban már normális erősítő+hangfalszett kombót lehetett venni.
-
nyunyu
félisten
Aztán lehet, hogy nem lesz igazam, de eddig kevés kivételtől eltekintve a Logi nem visszafele lépett.
MX Revo/VX Revo/MX1100(R) egereiket valto Perf MX/M705/MX Anywhere generaciorol messzirol sut, hogy:
-Logitechnek olcsóbb gyártani
-A hibákat javították, megbízhatóbb
(-Kevesebb pénz megy el a garanciára)Ettol meg nem lettek jobb egerek, csak tobbet kernek ertuk.
-
Turbolada II
őstag
-
Turbolada II
őstag
Nekem egyszerű ráncfelvarrásnak tűnik, de reménykedjünk benne, hogy a szériahibákat kijavítják. Azonos ár mellett akkor jobb vétel lesz.
A desing meg szubjektív, az csak egy pici részét jelenti a szett értékének. A Z680-at sokan mai napig a legjobb Logitechnek tartják, attől tartok, hogy a mai világban a minőség csak csökkenhet.Ebben ne legyen igazam.
Szerrintem amiről beszélsz az nem előrelépés, hanem egy helyben toporgás (feltéve ha a hangminőség ugyanolyan lesz). Szerintem az lett volna a természetes, hogy köztudottan hibás terméket nem dobnak piacra vagy ténylegesen kijavítják a hibákat.
A magasokon kellene javítani (picit többet adni), a mélyet meg extasyval kellene megtömni, hogy ne legyen lomha
. Amennyiben javítanak a hangon is, akkor best-buy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest