Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs22
tag
Sajnos nálam is,sőt van mikor film közben is,pedig nincs síri csend a filmben és utána effekt,tehát megy folyamatosan a duma vagy akármi,egyszercsak egy pillanatra megszakad a hang és kivillannak a "hangszórok" a kezelő szerven.
Alaplapi hangkarim van egy gigabyte 880ga-ud3h személyében,amibe realtek hd audio codec van és akárhány informatikus szakit megkérdeztem,nem ajánlanak plusz tizenezerér jobb hangkártyát bele! Azt mondom elhiszem nekik,mert 10ből mondjuk 7-9 ember miért lenne a saját boltja,munkahelye ellensége! Mert ugye végül is nem rábeszélnek a termékre hanem lebeszélnek róla!
De már én is jóideje használom,azaz tavaly december óta. Korábbi hozzászóásaimban is dícsértem a cuccot,most is!
Egy példa,jurrasic park 1 rész,mikor a földbe lőnek a sotival,hogy ultrahanngal vizsgálják ami a föld alatt rejtőzik,na ott nyomattam asszem 640 Kb/s es DolbyDigital hanggal (5.1)
És nyomattam közel tömörítetlen angol DTS-el ami 1530 (mondjuk 1530 +/-) Hát hadd ne mondjam van különbség!!! De például egy dumás filmnél mint amilyen most a Bébisintér volt,hát ott sztem teljesen mind1 hogy magyar dolby 640 vagy angol dts 1500.
Nem egy effektvadász film.
Ha lenne egy nagyobb rendszer később,mert a logi szedné magát a tervezőivel eggyütt,akkor arra biztos beruháznék,persze ha addig is lenne munkám.
Elméletileg ez is 500W,de sztem nálunk rossz a hangvisszaadás, mert a faház,amiben lakunk el is nyeli,szigeteli a hangokat,meg vezeti is. Azaz ha kint vagy a basszust hallod dübörögni,ám magukat a magas hangokat elnyomja a házfal. Ahogy a tetőtéri ablak alá megyek elhalkul,ahogy távolodok és "szembe" esik az ablak úgy ismét elkezd erősödni a hang! (persze nyitott ablaknál).
Igazából a mélynyomót is ha kicsit feltekered és megy maxon a tuci tuci,egyből letilt,utána megint rákezd,letilt,persze ha leveszed a hangerőt normálisan szól tovább.
Észrevétel még az,hogyha hangosabban szól akkor ugyanarra a zeneszámra nem árt egy kicsit más EQ beállítás,mert "sok" a magas hang,ami a mélyet elnyomja picit.
Így az EQ-n a mély frekvenciákat tolom fel egy kicsit vagy a magasagból letekerek egy kicsit!
Köszi aki elolvasta!Aztán ha valaki értelmeset hozzászól,szívesen olvasom!
Üdv nektek idegenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest