Hirdetés
- OLED TV topic
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - iPad topik
 - OLED monitor topic
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)

Aktív témák
- 

Den
veterán
oké. driver tutin fölmegy van külön progi, amivel különböző játékolkhoz lehet profilokat beállítani.
Kormány jó fogású, nekem a gombok is jók (nagykezű vagyok). Pedálok jók csak a műanyag alap rövid ha nagy a lábad, így a sarkad nincs rajta ilyenkor elcsúszhat de nem vészes.
ffb erős, csendes, pontos. tartósságról nem tudok mit mondani, mert csak fél éve van meg, olyan mint újkorában.
kb ennyi. - 

Vitus
őstag
Ez mind régi! Ezek valahogy megáltak a fejlődésben :) A logitech is ős darab már :) Nya mentem szunyókálni :) Ja Microsoft FFB kormány nincs csak 1 fajta :) De nem mondom, hogy jobb csak azt mondom nekem bevált de te vegyél inkább Logitechet mert már mindenre rábeszéllek oszt ha neked nem tetszik :) én belepusztulok :) Nya cakát :)
 - 

Vitus
őstag
Figyi a szoftvere nem fagy nálam itt fut folyamatosan a 4.0 de valóban fagy néhány gépen de lényegtelen dolog mert a driverel semmi baj és ott azért jelentett ez nekeik problémát mert rég a teszt és azokban a játékokban nem lehetett állítani semmi ma már minden játékban lehet mindent! :) Én a f12002, f1 challenge, Gt racing 2002, Nascar 2003, gp4-el játszom és mindegyikben mindent lehet állítani :) De nem akarlak rábeszélni! :-)
 - 

Godfather
aktív tag
 - 

Vitus
őstag
Na szóval microsoft sidewinder ffb kormány :-) A driverjeivel semmi baj minden hireszteléssel ellentétben teljesen jól müködik! A szoftver amit adnak hozza a sidewinder central az ami nem megy minden masinán mert nem fejlesztik már. Én fölraktam nekem megy minden opció. Valaki azt mondta pedig az milyen fontos mert olyan ficsúrokat lehet benne állítani amit máshol nem, hát kéremszépen ez nem így van mert minden új játékban mindent lehet állítani. Tehát én bedugtam és minden szoftver nélkül kivállóan ment aztán kiprobáltam a szoftverjét és azis megy. Szerintem nagyon jó a pedálok kicsit magasak lehetnének alacsonyabbak a kormány mérete jó fogása kiválló a kezelőgombok jól elérhetőek, bár az egyik váltógomb nyikorog :)) Ja a pedálok hatalmas talpon fexenek nem csúszkál. :)
 - 

Godfather
aktív tag
Használható. van benne erő, de elég hamar elkezd lötyögni. A drivere egyszerűen települ, aránylag jól kalibrálható is, és eddig csak kevés game nem tudott vele mit kezdeni nálam. Viszont máshol ugyanezzel a kormánnyal, ugyanolyan oprendszerrel ugyanaz a game ment... Kicsit x-aktás a dolog, de mindegy... :)
szóval ennyi pénzért megéri. 
Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
 - Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez árban egy más kategória 3X.XXX forint kb.