Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ez mind régi! Ezek valahogy megáltak a fejlődésben :) A logitech is ős darab már :) Nya mentem szunyókálni :) Ja Microsoft FFB kormány nincs csak 1 fajta :) De nem mondom, hogy jobb csak azt mondom nekem bevált de te vegyél inkább Logitechet mert már mindenre rábeszéllek oszt ha neked nem tetszik :) én belepusztulok :) Nya cakát :)
-
Vitus
őstag
Figyi a szoftvere nem fagy nálam itt fut folyamatosan a 4.0 de valóban fagy néhány gépen de lényegtelen dolog mert a driverel semmi baj és ott azért jelentett ez nekeik problémát mert rég a teszt és azokban a játékokban nem lehetett állítani semmi ma már minden játékban lehet mindent! :) Én a f12002, f1 challenge, Gt racing 2002, Nascar 2003, gp4-el játszom és mindegyikben mindent lehet állítani :) De nem akarlak rábeszélni! :-)
-
Vitus
őstag
Na szóval microsoft sidewinder ffb kormány :-) A driverjeivel semmi baj minden hireszteléssel ellentétben teljesen jól müködik! A szoftver amit adnak hozza a sidewinder central az ami nem megy minden masinán mert nem fejlesztik már. Én fölraktam nekem megy minden opció. Valaki azt mondta pedig az milyen fontos mert olyan ficsúrokat lehet benne állítani amit máshol nem, hát kéremszépen ez nem így van mert minden új játékban mindent lehet állítani. Tehát én bedugtam és minden szoftver nélkül kivállóan ment aztán kiprobáltam a szoftverjét és azis megy. Szerintem nagyon jó a pedálok kicsit magasak lehetnének alacsonyabbak a kormány mérete jó fogása kiválló a kezelőgombok jól elérhetőek, bár az egyik váltógomb nyikorog :)) Ja a pedálok hatalmas talpon fexenek nem csúszkál. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest