Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na megvettem. Nagyon jó! :) A MediaMarkt-ban volt 15.990.- bruttó, úgyhogy elég jó áron volt.
Valóan erős. Én attól tartok egy kicsit, hogy nem lesz valami időtálló, de Den-nek fél éves, és ugyanolyan, mint új korában.
Nekem abszolút bejött, szerintem ez a legjobb ennyiért. Már volt dolgom a hasonló árú MS-tal, és az nem jött be.
Annyi a problem vele, hogy eléggé csúszkál a padlón a pedál. De nem vészes, meg ha tennék alá valamit, tuti jó lenne.
Colin McRae nagyon tetszik vele! :D
Kösz a segítséget mindenkinek! -
tibz03
őstag
Na megvan a lóvé, szerdán megveszem... ellenvetés? ;]
Igazából arra gondoltam, hogy ha van esetleg valakinek jobb ötlete, akkor lökje ki! -
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #59 üzenetére
Eladod, aztán veszel egy ugyanojat??? :D
-
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #55 üzenetére
Ki kell ábrándítanom téged: bruttó 31.
-
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #55 üzenetére
A Logitech MOMO Force 15 pénz? Komoly? Gyorsan megnézem, mert nem hiszem!
-
tibz03
őstag
[L]http://www.microsoft.com/hun/hardware/sidewinder/PrecisionRacingWheel/default.asp[/L]
Erről mi a véleményetek? Mert szétnéztem a környékünkön, és ezt tudnám megvenni. Bruttó 20 körül van. Mi a különbség e között és a másik MS között? -
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
Nem tudom, lehet, hogy az egeret se tudom kipróbálni. :(
Soha nem jártam még az e-connect-ben, de ott nincs is ilyen kormány (az árlista szerint). Mi is a ponts neve ennek a kormánynak? Utána fogok nézni, mert ugynannyiba kerül, mint a Logitech, és szted jobb. Az is baj vele, hogy régi típus. Már a tesz idején is régi volt. Nem? -
tibz03
őstag
Azért szívesen veszek még tippeket, mert szerdán valszeg megveszem a cuccot. 20 ezer alatt érdekelnek még kormányok!
-
tibz03
őstag
Kinek van bármilyen tapasztalata ezzel a kormánnyal kapcsolatban? Ilyet szeretnék venni ugyanis.
Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest