Aktív témák
-
T. Peet
tag
Épp ez az, hogy szerintem nem lógott abszolút. Neked kb hány milit mozog?
-
T. Peet
tag
Help pls.
UP. -
T. Peet
tag
Lenne egy kérdésem azokhoz akik a témában megnevezett kormánnyal rendelkeznek. Visszavittem ma a kormányt a boltba, mert a tengely elkezdett lötyögni benne kb fél centit. Szerintem szétcsúszhatott benne valami, mert én nem emlékszem rá, hogy egy kicsit is mozgott volna a kormány tengelye fel-le irányban, de az eladó állítja, hogy semmi baja nincsen. Tehát akinek ilyen kormány van megtenné nekem, hogy megnézi, hogy mozog-e a tartóban a kormánytengelye fel-le irányba, vagy nem.
Köszi előre is. -
tibz03
őstag
Na megvettem. Nagyon jó! :) A MediaMarkt-ban volt 15.990.- bruttó, úgyhogy elég jó áron volt.
Valóan erős. Én attól tartok egy kicsit, hogy nem lesz valami időtálló, de Den-nek fél éves, és ugyanolyan, mint új korában.
Nekem abszolút bejött, szerintem ez a legjobb ennyiért. Már volt dolgom a hasonló árú MS-tal, és az nem jött be.
Annyi a problem vele, hogy eléggé csúszkál a padlón a pedál. De nem vészes, meg ha tennék alá valamit, tuti jó lenne.
Colin McRae nagyon tetszik vele! :D
Kösz a segítséget mindenkinek! -
tibz03
őstag
Na megvan a lóvé, szerdán megveszem... ellenvetés? ;]
Igazából arra gondoltam, hogy ha van esetleg valakinek jobb ötlete, akkor lökje ki! -
jojojo
senior tag
Recon!
Most akcióban van az Auchan-ban láttad? -
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #59 üzenetére
Eladod, aztán veszel egy ugyanojat??? :D
-
Papa-Georgo
senior tag
Nem a momo, hanem a FFGP, Momo-ból két verzió van: egy lite, meg egy durvábba lite ami 30 asszem a másik legutóbb 50 körül láttam
-
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #55 üzenetére
Ki kell ábrándítanom téged: bruttó 31.
-
tibz03
őstag
válasz
Papa-Georgo #55 üzenetére
A Logitech MOMO Force 15 pénz? Komoly? Gyorsan megnézem, mert nem hiszem!
-
Papa-Georgo
senior tag
Hehe..
Amúgy Hella!!
Nekem is volt amíg el nem adtam..Jojojo vette meg és JÓ üzletet csinált asszem :))
Nekem nem volt semmi gondom vele minden faxán működött vele. Csak már nem használtam+helyhiány és így megváltam tőle sajna :)
Minden képpen megéri ez az árát, főleg most 15ért vagy mennyiért újonnan, mertamikor még én vettem akkor még 30 lé volt!!!!!!!!! :C mai szemmel már kicsit húzos az akkori ára!
A Kalibrálásnál vannak gyári effektek, motorindítás, fahíd, nah azokat érdemes kipróbálni elég jók!
Jah Logitech, mindig van szoftver frissités a oldalán szal sose lesz gond a szoftver részével a dolognak.
Üdv. Papa -
tommy17
csendes tag
valaki megtudná mondani a momo racers kormány méreteit?????
-
Den
veterán
oké. driver tutin fölmegy van külön progi, amivel különböző játékolkhoz lehet profilokat beállítani.
Kormány jó fogású, nekem a gombok is jók (nagykezű vagyok). Pedálok jók csak a műanyag alap rövid ha nagy a lábad, így a sarkad nincs rajta ilyenkor elcsúszhat de nem vészes.
ffb erős, csendes, pontos. tartósságról nem tudok mit mondani, mert csak fél éve van meg, olyan mint újkorában.
kb ennyi. -
tibz03
őstag
[L]http://www.microsoft.com/hun/hardware/sidewinder/PrecisionRacingWheel/default.asp[/L]
Erről mi a véleményetek? Mert szétnéztem a környékünkön, és ezt tudnám megvenni. Bruttó 20 körül van. Mi a különbség e között és a másik MS között? -
tibz03
őstag
-
Vitus
őstag
Ez mind régi! Ezek valahogy megáltak a fejlődésben :) A logitech is ős darab már :) Nya mentem szunyókálni :) Ja Microsoft FFB kormány nincs csak 1 fajta :) De nem mondom, hogy jobb csak azt mondom nekem bevált de te vegyél inkább Logitechet mert már mindenre rábeszéllek oszt ha neked nem tetszik :) én belepusztulok :) Nya cakát :)
-
tibz03
őstag
Nem tudom, lehet, hogy az egeret se tudom kipróbálni. :(
Soha nem jártam még az e-connect-ben, de ott nincs is ilyen kormány (az árlista szerint). Mi is a ponts neve ennek a kormánynak? Utána fogok nézni, mert ugynannyiba kerül, mint a Logitech, és szted jobb. Az is baj vele, hogy régi típus. Már a tesz idején is régi volt. Nem? -
Vitus
őstag
Figyi a szoftvere nem fagy nálam itt fut folyamatosan a 4.0 de valóban fagy néhány gépen de lényegtelen dolog mert a driverel semmi baj és ott azért jelentett ez nekeik problémát mert rég a teszt és azokban a játékokban nem lehetett állítani semmi ma már minden játékban lehet mindent! :) Én a f12002, f1 challenge, Gt racing 2002, Nascar 2003, gp4-el játszom és mindegyikben mindent lehet állítani :) De nem akarlak rábeszélni! :-)
-
tibz03
őstag
Azért szívesen veszek még tippeket, mert szerdán valszeg megveszem a cuccot. 20 ezer alatt érdekelnek még kormányok!
-
Zsiba
senior tag
Nekem is ilyen van, nyugodtan vedd meg!!! Csak ajánlani tudom!
-
jojojo
senior tag
Hi Hi nekem is ilyen van nagyon jó még itt vettem a Prohardveren:))
-
Godfather
aktív tag
-
Vitus
őstag
Na szóval microsoft sidewinder ffb kormány :-) A driverjeivel semmi baj minden hireszteléssel ellentétben teljesen jól müködik! A szoftver amit adnak hozza a sidewinder central az ami nem megy minden masinán mert nem fejlesztik már. Én fölraktam nekem megy minden opció. Valaki azt mondta pedig az milyen fontos mert olyan ficsúrokat lehet benne állítani amit máshol nem, hát kéremszépen ez nem így van mert minden új játékban mindent lehet állítani. Tehát én bedugtam és minden szoftver nélkül kivállóan ment aztán kiprobáltam a szoftverjét és azis megy. Szerintem nagyon jó a pedálok kicsit magasak lehetnének alacsonyabbak a kormány mérete jó fogása kiválló a kezelőgombok jól elérhetőek, bár az egyik váltógomb nyikorog :)) Ja a pedálok hatalmas talpon fexenek nem csúszkál. :)
-
Godfather
aktív tag
Használható. van benne erő, de elég hamar elkezd lötyögni. A drivere egyszerűen települ, aránylag jól kalibrálható is, és eddig csak kevés game nem tudott vele mit kezdeni nálam. Viszont máshol ugyanezzel a kormánnyal, ugyanolyan oprendszerrel ugyanaz a game ment... Kicsit x-aktás a dolog, de mindegy... :)
szóval ennyi pénzért megéri. -
tibz03
őstag
Kinek van bármilyen tapasztalata ezzel a kormánnyal kapcsolatban? Ilyet szeretnék venni ugyanis.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest