Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Na szóval microsoft sidewinder ffb kormány :-) A driverjeivel semmi baj minden hireszteléssel ellentétben teljesen jól müködik! A szoftver amit adnak hozza a sidewinder central az ami nem megy minden masinán mert nem fejlesztik már. Én fölraktam nekem megy minden opció. Valaki azt mondta pedig az milyen fontos mert olyan ficsúrokat lehet benne állítani amit máshol nem, hát kéremszépen ez nem így van mert minden új játékban mindent lehet állítani. Tehát én bedugtam és minden szoftver nélkül kivállóan ment aztán kiprobáltam a szoftverjét és azis megy. Szerintem nagyon jó a pedálok kicsit magasak lehetnének alacsonyabbak a kormány mérete jó fogása kiválló a kezelőgombok jól elérhetőek, bár az egyik váltógomb nyikorog :)) Ja a pedálok hatalmas talpon fexenek nem csúszkál. :)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest