Legfrissebb anyagok
- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha az adapter egyszer csak kímult és nincs már garim ?
Nem tudom tölteni az egeremet és az érdekes ebben az egészben, hogy nem is bántam vele durván, hogy esetleg ez legyen az eredménye. NOKIA telcsimhez való töltőmet rádugva elkezd tölteni, de eddig mág nem sikerült feltölteni, mert 4V-t ad le a 8v helyett? Ötlete van vkinek?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces Kolink KLA-003
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom tölteni az egeremet és az érdekes ebben az egészben, hogy nem is bántam vele durván, hogy esetleg ez legyen az eredménye. NOKIA telcsimhez való töltőmet rádugva elkezd tölteni, de eddig mág nem sikerült feltölteni, mert 4V-t ad le a 8v helyett? Ötlete van vkinek?